Kulttiklassikko elpyy hiljalleen – tältä näyttää uusioversiokäsittelyn saava Outcast

Seikkailupeliklassikko Outcastin uusioversiosta on julkaistu ensimmäiset kuvat. Samalla pelin julkaisuikkuna on kaventunut merkittävästi.

14.8.2016 04:15

Seikkailupeliklassikko Outcastin uusioversio Outcast: Second Contact etenee mallikkaasti. Näin on antanut ymmärtää ainakin uutukaisen julkaisija Bigben Interactive, joka on vahvistanut pelin julkaisun tapahtuvan tulevan maaliskuun aikana.

Myös ensimmäinen kourallinen kuvia Second Contactista on saatu nyt julki. Niiden välityksellä pelaajille on annettu tietysti ensimaistiainen uusioversion tuoreesta graafisesta tyylistä, joka ei ole toki ainut erityisominaisuus, jota siltä voidaan odottaa. Tuoreempaan kuosiin Second Contactin olisi tarkoitus laittaa erityisesti myös pelin pelattavuutta.

Siinä missä alunperin vuonna 1999 julkaistu alkuperäinen Outcast saatiin vain pc:lle, on uusioversio matkalla myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Second Contactia kehittää joukko alkuperäistä Outcastia myöskin luomassa olleita kehittäjiä, jotka ennen kyseistä projektia yrittivät luoda Outcast-uusioversiota Kickstarterin voimin vuonna 2014. Hanke ei ottanut tuolloin vielä tuulta kunnolla alleen, sillä se ei onnistunut saavuttamaan joukkorahoituspalvelussa 600 000 dollarin rahoitustavoitettaan.

Lähde: Bigben Interactive

Lisää luettavaa