GameCubelle ja PlayStation 2:lle lähemmäs 13 vuotta sitten ilmestynyt Killer7 on palaamassa. Tulevana syksynä peli tuodaan ensimmäistä kertaa virallisesti Steamiin Grasshopper Manufacturen, Engine Softwaren ja NIS American yhteistyönä.

Vielä tänäkin päivänä Killer7 nauttii vahvasta kulttiklassikon asemasta. Peli tarjoaa varsin omalaatuisen räiskintää ja seikkailua yhdistävän kokemuksen, jossa pelataan kahdeksan hyvin erilaisen persoonan välillä vaihtelevalla palkkatappajalla. Kaiken kruunaa pelin unenomainen ja psykedeelinen maailma, mistä on sittemmin muodostunut Killer7:n ohjanneen Goichi ”Suda51” Sudan eräänlainen tavaramerkki.

Suda51:n lisäksi Killer7:ää olivat aikoinaan tekemässä niin Resident Evil -luoja Shinji Mikami kuin myös Capcomin luottotuottaja Hiroyuki Kobayashi.

Sisällöllisesti Steam-versio vaikuttaisi olevan muuten identtinen aiempiin versioihin nähden, mitä nyt NIS America lupaa Killer7:n kokeneen pc:llä jonkin verran alustakeskeisiä optimointeja. Steam-sivun perusteella ainakin pelin kuvasuhde pysyy tosin samana kuin alkuperäisessä julkaisuissa.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa