Kulttiohjaajat Suda51 ja Swery paljastivat aikeensa yhteisestä kauhupelistä / Uutiset / pelaaja.fi

Kulttiohjaajat Suda51 ja Swery paljastivat aikeensa yhteisestä kauhupelistä

24.10.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Suda51, Swery, Hotel Barcelona, Goichi Suda, Hidetaka Suehiro

Japanilaiset kulttiohjaajat Goichi ”Suda51” Suda ja Hidetaka ”Swery65” Suehiro ovat paljastaneet hiljattaisessa yhteistuokiossa suunnittelevansa yhteistä kauhupeliä.

IGN Japanin järjestämässä tilaisuudessa kaksikko ryhtyi kehittämään peli-ideaa lennosta ja päätyivät toistaiseksi kahteen varmaan asiaan: kyseessä on kauhupeli ja sen nimi on Hotel Barcelona.

Muita keskustelun aikana ilmoille heitettyjä ideoita olivat tekijöiden halu tehdä Hotel Barcelonasta indie-peli, ja että julkaisija Devolver Digital olisi antanut heille jo miljoonan dollarin potentiaalisen budjetin.

Suda mainitsi pelin inspiraatioksi Keiichiro Toyaman ohjaaman PS2-selviytymispeli Sirenin, minkä jälkeen kaksikko lähetti sähköpostia Toyamalle ja kysyi tätä mukaan projektiin. Toyama kuuleman mukaan suostui.

Mentäessään syvemmälle pelin mahdolliseen rakenteeseen, kehittäjät kertoivat, että pelin jokainen huone voisi esittää jotain henkilöä tai ulottuvuutta, joita pelaajat joutuisivat tutkimaan. Pelissä saattaisi joutua myös pelaamaan useilla eri hahmoilla, joihin lukeutuisi myös täysin pahoja.

Mahdollisen pelin potentiaalisia alustoja ei vielä lyöty lukkoon, mutta kaksikko haluaisi pelin olevan helposti noukittavissa. Tämän myötä mahdollisina alustoina mainittiin mobiililaitteet, Switch ja Stadia.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Olisi kyllä kova kaksikko! Olen jo aikaisemmin vähän pohdiskellutkin tekisivätkö nämä herrasmiehet joku päivä vaikka töitä yhdessä.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Joo, miljoonan budjetilla ei kyllä ihmeitä tehdä, mobiilipelin joka portataan Switchille ja Stadialle ei kuulosta hyvältä, mutta ehkä jos se on tarpeeksi uniikki se voisi alkaa kiinnostaa.

Nostoja