Kulttipeli saa toisen mahdollisuuden PS Vitalla / Uutiset / pelaaja.fi

Kulttipeli saa toisen mahdollisuuden PS Vitalla

23.08.2013 // Kirjoittanut: Johannes Valkola
5

Pienen piirin iloksi vuonna 2009 jäänyt Wiin toimintatasohyppelypeli Muramasa: The Demon Blade tekee paluun. Aksys Games ilmoitti, että pelin PS Vita -versio Muramasa Rebirth julkaistaan Euroopassa. Peli saapuu digitaalisesti ladattavaksi PS Storeen syksyn aikana.

Pelissä seikkaillaan muinaisessa Japanissa ja etsitään tarujen miekkoja. Pelattavuus yhdistää kaksiulotteista toimintaa ja tasoloikkaa, ja mukana on myös roolipelielementtejä. Wii-version ystävät muistanevat pelikokemuksen mielekkääksi ja 2d-grafiikan tyylikkääksi.  

Alkuperäisen ja PS Vita -käännöksen on tehnyt japanilainen Vanillaware, jonka uusimman Dragon's Crown -pelin ilmoitettiin hiljattain saapuvan myös Eurooppaan. Muramasa Rebirthin kerrotaan olevan optimoitu PS Vitan näytölle, ja sille tulee ladattavaksi neljä uutta sisältöpakettia.

Lähde: Aksys Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JaniFromHell kuva
JaniFromHell

Vitsi... Ihan on unohtunut koko peli. Löytys korkkaamattomana hyllystä.

Käyttäjän Hazuki_exe kuva
Hazuki_exe

hetkinen....julkaistaanko siis Euroopassa vain digitaalinen versio ?...
Well that sucks...
Ulkomailta päädyn näin ollen ostamaan...

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Erittäin miellyttävä tuo kuva ! Jos peli on tuon näköinen, haluan nähdä !

Käyttäjän H3kk3 kuva
H3kk3

En edes tiennyt, ettei peliä vielä euroopassa julkaistu virallisesti. Tuli meinaan jo hankittua ihan fyysinen kopio pelistä, onneksi puolenkuunpelit yms, suomalaiset kaupat on alkanut importata aluevapaitten pelien jenkkiversioita.

Käyttäjän Sande25 kuva
Sande25

Jos et ole kokeillut peliä niin todellakin kannattaa! Huomasin vahingossa jostain alelaarista joskus ja grafiikkojen takia ostin. Peli on täyttä rautaa! Tappelut aivan huippuja kuten myös animaatiot!

Nostoja