Kulttiroolipelit Disgaea ja Ys PS4:lle – kuten myös nämä Japanin erikoisuudet / Uutiset / pelaaja.fi

Kulttiroolipelit Disgaea ja Ys PS4:lle – kuten myös nämä Japanin erikoisuudet

1.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

PlayStation 2 -ajoilta asti tuttu strategiaroolipelisarja Disgaea saa jatkoa PlayStation 4:llä. Japanissa ensi vuoden puolella konsolin tavoittaa uusin pääsarjan osa Disgaea 5, josta näytettiin Sonyn Tokyo Game Show -lehdistötilaisuudessa myös ensimmäinen teaser-traileri.

Varsinaiset yksityiskohdat pelistä ovat vielä hämärän peitossa.

Disgaea 5 ei ole tosin ainut suosikkiroolipelisarja, jonka jatko-osa vahvistettiin osana Sonyn tilaisuutta. Myös uusi Ys-sarjan osa on tekemässä tuloaan nimittäin sekä PlayStation 4:lle että myös Vitalle Japanissa ensi vuonna. Hieman pienemmän piirin roolipelisarja Fairy Fencer F on saamassa sekin myös uuden osan ensi vuonna juurikin PlayStation 4:llä. Euroopassa sarjan ensimmäinen osa nähdään sopivasti nyt syyskuussa PlayStation 3:lla.

Muita pienempiä mutta silti varsin nimekkäitä julkistuksia Sonyn tilaisuudessa olivat uusi sosiaaliseen pelaamiseen panostava PS4:n Everybody's Golf, uusi PS4:n ja Vitan toimintamätkintä Senran Kagura: Estival Versus, PS4:lle suuntaava jättiläisötökkäräiskintä Earth Defense Force 4.1, PS Vitan uusi Way of the Samurai ja Namco Bandain kokonaan uusi Gundam-ilmiöön pohjautuva PlayStation 4 -peli. Kuukausi sitten julkistettu Koei Tecmon taktikointinimike Bladestorm: The Hundred Years' War & Nightmare on sekin vahvistunut PlayStation 4 -peliksi.

Trailerin osasta edellä mainituista peleistä löytää ohesta.

Ohessa bonuksena löytyy myös vielä uusi traileri Suda51:n erikoisesta Let It Die -nimisestä PS4-pelistä sekä ensimmäinen videopätkä Segan Yakuza Zerosta. PS4:lle ja PS3:lle matkaava Yakuza Zero on esiosa aiemmille Yakuza-sarjan peleille ja näin ollen sitä tähdittää nuori Kazuma Kiryu.

Yhdenkään edellä mainitun pelin tulosta länteen ei ole vielä varmuutta.

Yakuza Zero

Let It Die

Senran Kagura: Estival Versus

Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair

Gundam

Bladestorm The Hundred Years' War & Nightmare

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kauheasti pelejä, joita ei voi ees suunnitella vielä hankkivan, ilman Japanin matkaa.

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Siis ihan oikeesti, LIIKAA PELATTAVAA! =D

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Vähän harmittaa kun itselläni ei ole yhtä paljon aikaa/rahaa pelaamiseen kuin mitä Cellerillä näyttää olevan. Olisipa pelimakunikin vielä samanlainen; genrellä ei mitään väliä, kunhan alustana PS4.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Missä hitsissä on Gravity Rush 2?!!!

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Kingsta

Vähän harmittaa kun itselläni ei ole yhtä paljon aikaa/rahaa pelaamiseen kuin mitä Cellerillä näyttää olevan. Olisipa pelimakunikin vielä samanlainen; genrellä ei mitään väliä, kunhan alustana PS4.

Jotain samanlaisia ajatuksia tullut itselläkin mieleen. Todellakin on paljon pelattavaa kun ainoa kriteeri pelille on alusta :D

Itseltä taas jäi suurin osa trailereista kesken kun näytti taas niin typerältä japanisetiltä. Siis jo sen kautta että ovat tyypillisiä japsutrailereita: pelikuvaa mahdollisimman vähän ja jotain mangatyttöjä vikisemässä puolet videosta. Onnea vain Cellerille näistä pakkohankinnoista.

PS. En väitä ettei nämä olisi siis hyviä pelejä jos näistä tykkää, itselle ei vain iske millään tasolla. Ei ainakaan näillä trailereilla.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Hyvä että panostavat sonyllä taas kovaa japsi peleihin. Toivottavasti mahdollisimman moni saapuu tänne länteenkin. Yakuzaa nyt oottelen eniten mut taitaa olla turha odotus...