Kulttisarja Oddworldin kattava Oddboxx-paketti saapuu PlayStation Storeen

Pc:llä jo nähty Oddboxx-paketti löytää tiensä nyt myös eurooppalaiseen PlayStation Storeen. Näin ollen Oddworld-sarjaan on mahdollista tutustua kerralla hieman halvemmalla.

6.11.2013 03:45

Huiman kulttimaineen kerännyt Oddworld-sarja on saamassa nyt myös PlayStation Storessa digitaalisen kokoelmapaketin. Alkujaan pc:llä nähty Oddboxxiksi kutsuttu kokonaisuus on tarkoitus nähdä vielä Sonyn latauskauppapaikassa tänään keskiviikkona 20 euron hintaisena tuotteena.

Oddboxxin ostamalla haltuunsa saa kerralla sekä Oddworld: Abe’s Oddyseen ja Oddworld: Abe’s Exodduksen PlayStation 3:lle ja Vitalle että myös Oddworld: Munch’s Oddysee HD:n ja Oddworld: Stranger’s Wrath HD:n PlayStation 3:lle. Kaupan päälle mukaan napsahtaa myös PlayStation 3:n Oddworld-teema.

Kukin peleistä on yksittäin ollut jo tovin aikaa saatavilla Storen kautta. Paketin myötä koko Oddworld-sarjaan on mahdollista kuitenkin tutustua nyt kerralla hieman edullisemmin.

PlayStationeilla Oddboxx jää ainakin toistaiseksi Euroopan yksinoikeudeksi. Amerikkaan paketin tuonti ei ainakaan heti onnistu, kiitos pelien julkaisuhistorian.

Oddboxx tupsahtaa laajempaan jakeluun varsin hyvään aikaan. Ensi vuonna Oddworldista saadaan nimittäin vaihteeksi saatavilla myös hieman uudempaa koettavaa, kun Abe’s Oddyseen uusioversio New ’n’ Tasty julkaistaan niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Vitalle, Windowsille, OS X:lle, Linuxille kuin myös Wii U:llekin.

Lähde: Oddworld Inhabitants

Lisää luettavaa