Kulttiseikkailu jatkuu 10 vuoden iässä – uusi Momodora sai vahvistuksen / Uutiset / pelaaja.fi

Kulttiseikkailu jatkuu 10 vuoden iässä – uusi Momodora sai vahvistuksen

10.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Momodora, metroidvania, indie, Bombservice, kultti, kulttipeli

Pieniä pelaajapiirejä vuosikymmenen ajan viihdyttänyt toimintaseikkailusarja Momodora on jatkumassa uuden osan merkeissä. Vahvistus saatiin sarjaa hallitsevan brasilialaiskehittäjä Bombservicen tuoreella kiusoitteluvideolla, jonka studio julkaisi Momodoran juhlavuoden kunniaksi.

Kiusoitteluvideo ei mene vielä yksityiskohtiin tuoreesta pelistä, vaan toimii nimenomaan lähinnä vahvistuksena uuden pelin saapumiselle. Viimeksi uusi Momodora-nimeä kantanut peli nähtiin vuonna 2016, jolloin sarjan neljäs osa Momodora: Reverie Under the Moonlight suuntasi ensin pc:lle ja lopulta konsoleillekin.

Muista sarjan osista vuonna 2014 nähty Momodora III löytyy parhaillaan Steamista ja Itch.iosta, kun taas kahta ensimmäistä kaupitellaan vain Itch.ion kautta.

Viime vuonna pc:llä julkaisunsa näki toki myös tuotos nimeltä Minoria, jota on kuvailtu Momodoran henkiseksi jatko-osaksi. Peli tekee parhaillaan tuloaan myös PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille, jotka saavat sen valikoimiinsa 10. syyskuuta noin 20 euron hintaan. Ohesta nähtävissä on myös sen tuore traileri.

Lähde: Gematsu, Momodora News (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja