Kulttisuosikki The World Ends with You palaa animena – ensitraileri on täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Kulttisuosikki The World Ends with You palaa animena – ensitraileri on täällä

4.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
The World Ends with You, The World Ends with You The Animation, TWEWY, Anime, animaatio, televisio

Nintendo DS:llä vuonna 2007 debytoinut ja siitä niin mobiliilaitteille kuin Switchillekin tuotu The World Ends with You saa uuden elämän seuraavaksi animena.

Animaatiosovitus seuraa pääpiriteittäin alkuperäisen pelin tarinaa, joskin muutamia asioita on muutettu niin formaattiin paremmin sopivan tarinankerronnan kuin kehittyneen teknologiankin nimissä. Alkuperäisestä pelistä tutut puhelimet ovat esimerkiksi moderneja älyluureja simpukkamallisten muinaismuistojen sijaan.

Useampi alkuperäisen pelin tekijä on ollut mukana hankkeessa aina säveltäjä Takeharu Ishimotoa myöten. Ensitunnelmia on tarjolla lyhyellä teaser-trailerilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Juuri myin tämän DS:n version pois. En pelannut loppuun asti, en oikein päässyt sisään taistelusysteemiin ja juoneen. Ehkä olisi pitänyt antaa mahdollisuus, mutta peli ei vain sytyttänyt kiireiden keskellä niin, että olisin jaksanut pelata loppuun.

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Näyttää kyllä hyvältä, etenkin siihen nähden, että on ilmeisesti tehty pääasiassa 3D-animaationa. Alkuperäinen peli on yhä yksi rakkaimmista DS- ja Square-peleistä, joskaan ei ole tullut sitä vuosiin pelattua. Pitänee ehkä koittaa pelata se uusiksi ennen sarjan katsomista.

Kai tähänkin taas saadaan uusi jatko-osa-kiusoittelu, joka ei sitten johda mihinkään, heh. Ei nyt sillä, että uudelle osalle mitään pakottavaa tarvetta olisi, etenkään nyt kun kaksinäyttöisten pelikoneiden aikakausi on ohitse.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Minullekin kyseessä on yksi rakkaimmista DS-peleistä, ja Shibuya on yksi rakkaimmista paikoistani Tokiossa. Aivan ehdoton katsanta!

Nostoja