Kulttiteoksen jatko on käsillä! Outcast 2: A New Beginning paljastui uudelle sukupolvelle / Uutiset / pelaaja.fi

Kulttiteoksen jatko on käsillä! Outcast 2: A New Beginning paljastui uudelle sukupolvelle

18.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Outcast 2: A New Beginning, Outcast 2, A New Beginning, Outcast, Appeal, THQ Nordic, scifi

Kokonaan uusi Outcast-sarjan osa on työn alla yli 20 vuotta alkuperäisen kulttiteoksen julkaisun jälkeen. THQ Nordic ja sarjan luonut Appeal ovat paljastaneet yhteistuumin Outcast 2: A New Beginningin, joka suuntaa parhaillaan omaa tahtiaan pc:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille.

A New Beginning palauttaa alkuperäisen päähenkilön Cutter Sladen taas Adelpha-maailmaan, jossa paikallinen Talan-laji ympäristöineen on joutunut Cutterin menneisyyden kanssa risteävien robottivalloittajien alistamaksi. Pelistä luvataan jälleen epälineaarista avoimen maailman tieteismatkaa, jossa tarkoituksena olisi ennen kaikkea auttaa Talan-lajia selviytymään ahdingostaan. Apuna on muun muassa mahdollisuus luoda useiden erilaisten moduulien voimin muodostettava Cutterin henkilökohtainen ase.

Alkuperäinen säveltäjä Lennie Moore on tämäkin mukana taas musisoimassa pelin taustalla.

Jatko-osahanke ei ole ensimmäinen laatuaa, sillä uutta Outcastia yritettiin luoda Appealin toimesta myös jo 2000-luvun alussa. Varojen hiivuttua kyseinen hanke kuitenkin kariutui. Viimeisin Outcast-julkaisu on ollut alkuperäisen pelinvuoden 2017 uusioversio Outcast: Second Contact.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa Outcast 2: A New Beginningille ei ole toistaiseksi annettu.

Lähde: THQ Nordic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Ai että oli kyllä mukava yllätys/uutinen. Toki ehkä tätä osasi varovasti odottaa sen jälkeen kun THQ Nordic hankki Outcastin IPn itselleen mutta silti pääsi yllättämään. Toivoa sopii että peliä jaksetaan hiota rauhassa loppuun asti ja ulos saataisiin yli 20 vuoden odottelun jälkeen kelpo jatko-osa joka tällä kertaa toivottavasti myisikin kohtuullisesti.

Ainakin Adelphan maailma näyttää upealta, Cutterin hahmomalli ja kasvoanimaatio sen sijaan kaipaisi vielä työtä mutta pääasia että Outcast sai kuin saikin vielä uuden mahdollisuuden. Vielä kun joku päivä näkisi Half Life 3:n ja Warcraft IV:n niin eipä sitä muuta pelirintamalla osaisi enää toivoa, mitä vanhoihin pelisarjoihin tulee

Harmi vain että monilta taitaa mennä tämä jatko-osa täysin ohi korvien/silmien ihan vain johtuen THQ Nordicin rahallisesta markkinoinnista ja ettei se ensimmäinen osa ole kovinkaan monelle tuttu edes nimeltä

Nostoja