Kokonaan uusi Outcast-sarjan osa on työn alla yli 20 vuotta alkuperäisen kulttiteoksen julkaisun jälkeen. THQ Nordic ja sarjan luonut Appeal ovat paljastaneet yhteistuumin Outcast 2: A New Beginningin, joka suuntaa parhaillaan omaa tahtiaan pc:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille.

A New Beginning palauttaa alkuperäisen päähenkilön Cutter Sladen taas Adelpha-maailmaan, jossa paikallinen Talan-laji ympäristöineen on joutunut Cutterin menneisyyden kanssa risteävien robottivalloittajien alistamaksi. Pelistä luvataan jälleen epälineaarista avoimen maailman tieteismatkaa, jossa tarkoituksena olisi ennen kaikkea auttaa Talan-lajia selviytymään ahdingostaan. Apuna on muun muassa mahdollisuus luoda useiden erilaisten moduulien voimin muodostettava Cutterin henkilökohtainen ase.

Alkuperäinen säveltäjä Lennie Moore on tämäkin mukana taas musisoimassa pelin taustalla.

Jatko-osahanke ei ole ensimmäinen laatuaa, sillä uutta Outcastia yritettiin luoda Appealin toimesta myös jo 2000-luvun alussa. Varojen hiivuttua kyseinen hanke kuitenkin kariutui. Viimeisin Outcast-julkaisu on ollut alkuperäisen pelinvuoden 2017 uusioversio Outcast: Second Contact.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa Outcast 2: A New Beginningille ei ole toistaiseksi annettu.

Lähde: THQ Nordic

Lisää luettavaa