Kummituksia voi pian pelätä kahta kätevämmin – Phasmophobian päivitys parantaa aavetapahtumia

Psykologista kauhua indiepaketissa tarjoilevaa Phasmophobiaa korjaillaan jatkuvasti paremman pelikokemuksen saavuttamiseksi.

9.2.2021 11:00

Kinetic Gamesin kauhunimike Phasmophobia on saamassa uuden päivityksen, joka parantaa aavetapahtumia ja lisää muita niin sanottuja elämänlaatukorjauksia.

Psykologista kauhua indiepaketissa tarjoilevaa Phasmophobiaa on muuteltu ja korjailtu jatkuvasti paremman pelikokemuksen saavuttamiseksi. Peli on tällä hetkellä Steamin Early Accessissa, mutta sen täyttä julkaisua kaavaillaan vielä tämän vuoden puolelle. 

Kinetic Games kertoo, että Phasmophobia saa pian päivityksen, joka ratkaisee lisää pelikokemukseen liittyviä ongelmia. Erityisen huomion kohteena on aavetapahtuma, joka voi näkyä tavoitetaululla satunnaisesti jokaisen tehtävän alussa. Kummituksen näkeminen ja sen kävely kohti pelaajaa lasketaan nyt aavetapahtuman todistamistavoitteeseen. Muita päivityksen tuomia pieniä muutoksia ovat esimerkiksi mielisairaalan oviongelmien ja liian tiuhaan välkkyvien valojen korjaaminen, sekä pelaajan mielenterveyden säilyttäminen kuolemisen jälkeen.

Steam-käyttäjien vuoden 2020 suosikkipelien pronssisijalla keikkuva Phasmophobia on yhteistyöhön perustuva kauhunimike, jota voidaan pelata VR:llä, vaikka se ei ole vaatimus. Peli antaa tehtäväksi tutkia kummittelevia paikkoja ja päätellä vastuussa oleva aave, ennen kuin joutuu tämän murhaamaksi.

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa