Kun kitara ei riitä: Dark Souls läpäistiin bongorummuilla / Uutiset / pelaaja.fi

Kun kitara ei riitä: Dark Souls läpäistiin bongorummuilla

23.03.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Dark Souls on vaikea peli, mutta se ei estänyt Twitch-käyttäjä Bearzlya lisäämästä jälleen hieman ylimääräistä haastetta suoritukseensa.

Bearzly tunnetaan aikaisemmista viritelmistään, joissa hän on käyttänyt mm. Guitar Heron kitaraohjainta ja Rock Band -rumpusettiä Dark Soulsin läpäisemisessä. Nyt Bearzly on toteuttanut ehkä erikoisimman haasteensa pelaamalla Dark Soulsin läpi GameCube-peli Donkey Kongan bongorumpuohjaimen avulla.

Koska ohjaimessa on käytännössä vain kuusi painiketta, joutui Bearzly tekemään luovia ratkaisuja ohjausmenetelmän sovittamisessa Dark Soulsin varalle. Painamalla samanaikaisesti molempien rumpujen etu- tai takaosia ohjaimen toiminnot muuttuivat, minkä ansiosta hänen käytössään oli yhteensä 18 painiketta.

Bearzlyn mukaan Dark Soulsin läpäiseminen bongorummuilla vei vain vajaat viisi ja puoli tuntia. Kuolemia kyseisessä ajassa ehti karttua kaikkiaaan 57 kappaletta. Koko suoritus on nähtävissä Bearzlyn Twitch-kanavalla, mutta myös oheinen YouTube-video antaa osviittaa viritelmän haastavuudesta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nämä Souls-pelit voivat olla vaikeuden lisäksi ihan niin helppoja kuin "haluaa". Tässä tulevat kyseeseen varusteet ja vihollisten liikkeiden tuntemiset. Itselleni ei DS2 ollut enää läheskään niin vaikea kuin DaS. Ei myöskään joskus vaikeimmaksi sanottu Des, jonka pelasin peleistä toisena. Järjestyksellä on väliä ja luulen että myös DS2 voi tuntua vaikeimmalta jos aloittaa sillä ja siirtyy oppimisen jälkeen muihin.

Käyttäjän Samwais kuva
Samwais

Sairas ukko kyl :D

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Eikö olisi aika kohta siirtyä muihin peleihin ton tyypin. No voisi se vielä muutamilla eri ohjaimillä vetää läpi pelin ja lopuksi sokkona.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1
Lainaus käyttäjältä jokunen1

ja lopuksi sokkona.

Ai niin kuin näin vai? :D

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Markka1

Lainaus käyttäjältä jokunen1 ja lopuksi sokkona.
Ai niin kuin näin vai?

Aika kiintoisaa menoa. :D

Nostoja