Kun superautot eivät riitä – tältä näyttävät hyperautot Xbox Onen yksinoikeudessa / Uutiset / pelaaja.fi

Kun superautot eivät riitä – tältä näyttävät hyperautot Xbox Onen yksinoikeudessa

21.10.2013 // Kirjoittanut: Johannes Valkola
10

Microsoft julkaisi uuden esittelyvideon Xbox Onen julkaisupelistä Forza Motorsport 5. Tällä kertaa esittelyssä ei ole kuitenkaan ajaminen ja vauhdikkuus, vaan autojen tarkat yksityiskohdat.

Uuden sukupolven grafiikalla herkuttelevassa trailerissa keskitytään kahteen moderniin hyperautoon, joiden suorituskyky on huippuluokkaa. McLaren P1 ja Pagani Huayra saavat osakseen hehkutusta Top Gear -tv-sarjan sanavalmiilta Jeremy Clarksonilta.

Forza Motorsport 5:ssä kuullaan Clarksonin ohella myös Richard Hammondia ja James Mayta, jotka täydentävät Top Gear -tiimin. Pieniin yksityiskohtiin paneutuvan Forza Motorsport 5 -videon näkee tästä.

Forza Motorsport 5:n julkaisupäivää Xbox Onelle ei ole vielä vahvistettu Suomessa.

Lähde: CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi

alkaa oleen noi grafiikat senverra hyvät että hetken katoin vdeossa olevan oikea auto, sit vasta aloin lukea tekstiä ja sinähän se sit lukikin että ihan pelin grafiikkoja. Nexgen voisit tulla jo nopeammin markkinoille!!

Pelkästään toi miten auton pinnasta heijastaa valo ja tuon talon katto myös peilaantuu. vaikka eihän tää ny mikään uus asia ole että tulee pelit näyttään näin hyviltä mutta kyllä silti välillä tulee semmonen "wooooouu!" fiilis.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Toista se oli ennen, kuin autot muodostuivat maksimissaan parista sadasta polygonista. Paljonkohan aikaa (ja rahaa) tuollaisen auton mallintamiseen on mennyt? Komean näköistä kyllä on, täytyy myöntää.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Hienoltahan tuo näyttää, mutta niin nämä showcase-tilat ovat ennenkin näyttäneet. Tosin eipä edelliset Forzat ole rujoilta näyttäneet ajossakaan :P Forza 3 oli todella hieno peli, 4 oli vähän turhan lisälevymäinen täysihintaiseksi peliksi. Toivottavasti tässä osassa on riittävästi uutta grafiikoiden lisäksi.

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

joo se on eri asia näyttääkö noin hyvältä itse pelissä kun ajat. Ainahan nää "joo kuvassa pyörii vain auto" on hienon näkösiä.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Missä maxwellin kommentti?

Käyttäjän JuZZi kuva
JuZZi

Oho.... on kyllä komea!

Käyttäjän miguele kuva
miguele

näyttää kiinnostavalta<img src="http://s01.flagcounter.com/mini/fcPpr/bg_fffff2/txt_fffff1/border_fffff2/flags_0.jpg" width="1" height="1"><img src="http://s03.flagcounter.com/mini/FMv/bg_FFFFFF/txt_E1E1E1/border_FFFFFF/flags_1.jpg" width="1" height="1"><img src="http://rb.revolvermaps.com/w/3/s/a/0/14/1/ffffff/ffffff/ffffff/1tymxcqmq5l.png" width="1" height="1">

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Aika pirun kova ja kaunis autopeli tulossa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ainakin on ulkonäköä, jos ei muuta.

Käyttäjän nikpro kuva
nikpro

Tän kun sais PS4:llekin

Nostoja