Kungfumutanttipeli Biomutant ja sen kehittäjät saivat uuden omistajan / Uutiset / pelaaja.fi

Kungfumutanttipeli Biomutant ja sen kehittäjät saivat uuden omistajan

20.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ensimmäistä peliään vasta kehittävä ruotsalaisstudio Experiment 101 on päätynyt ostetuksi. Kolmisen vuotta vanha studio toimii jatkossa osana THQ Nordicia, joka on luonnollisesti samalla napannut haltuunsa myös täydet oikeudet kehitystiimin peliprojektiin.

Just Cause -konkari Stefan Ljungqvistin perustaman Experiment 101:n ensimmäinen peli on avoimen maailman seikkailu Biomutant, jonka parissa THQ Nordic on jo aiemmin työskennellyt julkaisijana. Peli julkistettiin virallisesti loppukesän Gamescom-messuilla, jolloin sitä lupailtiin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle ensi vuodeksi.

Mitä ilmeisemmin hankinnalla ei ole vaikutusta Biomutantin kehitykseen.

Tarkemmin Biomutantista voi lukea aikaisemmasta uutisestamme. Siitä kesällä paljastettua pelikuvaa voi katsastaa alta.

Lähde: THQ Nordic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Viimeinkin pelikuvaa tästä pelistä! Nyt voin sanoa että olen kiinnostunut, tosin tuon vaeltamisen kanssa tekijöiden kannattaa pitää huoli ettei se ole liian aikaavievää ja puuduttavaa, puhumattakaan että taistelun pitää olla hauskaa.

THQ Nordic jatkaa kasvuaan mikä on hyvä näin Eurooppalaisia pelijulkaisijoita ajatellen, Ubisoft tarvitsee kilpailijan, sormet ristissä ettei putoa alas niinkuin alkuperäinen THQ.