Kunnia ihmiskunnalle! Nier: Automata ja Soulcalibur VI päätyivät törmäyskurssille / Uutiset / pelaaja.fi

Kunnia ihmiskunnalle! Nier: Automata ja Soulcalibur VI päätyivät törmäyskurssille

28.10.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Viime viikolla kauppoihin ilmestyneen Soulcalibur VI:n seuraava lisäsisältöhahmo on paljastunut. Tutun konkarin sijaan tulossa on vaihteeksi taas yksi vierastaistelija, kun Nier: Automatan sankareihin lukeutuva 2B liittyy taistoon.

2B taistelee tietysti omalla uniikilla tyylillään, josta on saatu maistiaisia ensimmäisellä trailerilla. Video vahvistaa, että samaan syssyyn peliin lisätään uusi kenttä, aseita, musiikkia ja asustustarpeita.

Mukaan Soulcalibur VI:een on luvattu näin ennakkoon neljää lisäsisältöhahmoa, joista Tira saapui peliin ensimmäisenä jo samaan aikaan pelin julkaisun kanssa. Hahmot näyttävät kustantavan yksittäin viisi euroa, minkä lisäksi ne kuuluvat osaksi 30 euron kausikorttia. Kausikortilla tarjoillaan peliin myös uusia palasia pelin kattavaan hahmoeditoriin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Tuleekohan tämän mukana mitään story moodia vai onko nuo Ivyn ja 2B:n dialogi vain tyypillistä alkudialogia Nier Automata-kentästä?

Hiukan epäselväksi on jäänyt onko peli totaalinen floppi niinkuin pelimedian puolella tunnutaan hehkuttavan vai ovatko myyntiluvut äärimmäisen vääristyneet digitaalisen myynnin kasvun takia niinkuin Soul Calibur aiheisilla foorumeilla pelaajat sanovat.

Kiva kuitenkin nähdä että uusi hahmo tulee yhdestä suosikkipeleistäni.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Now we talking. Ei pitänyt ostaa kumpaakaan, tätä ja RDR 2:sta, mutta päädyin ostamaan molemmat. Molempien parissa ollut mukavaa tunti kaupalla.