Kunnianhimoinen Disney Infinity julkistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Kunnianhimoinen Disney Infinity julkistettiin

15.01.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Disneyn viime vuoden lopulla esiin nostama Disney Infinty -peli on julkistettu virallisesti. Kuten joulukuussa vuotaneet tiedot vihjasivat, on kyseessä osin hieman luovempaankin pelaamiseen kannustava tekele.

Ulkoisesti Disney Infinity on mediajätin versio Activisionin menestyksekkäästä Skylanders-sarjasta. Se käyttää hyödyksi fyysisiä lelufiguureita, jotka heräävät USB-porttiin iskettävällä portaalilaitteella henkiin pelissä ohjattavina hahmoina. Hahmojen kykyjä voi myös muokata asettamalla fyysisiä erikoispoletteja niiden alle.

Peli koostuu kahdesta osasta: peliseteistä ja lelukaatikkotilasta. Pelisetit tarjoavat seikkailtavaksi erilaisia vaihtelevia Disney-maailmoja, kun taas lelulaatikossa pelaajat voivat puolestaan hyödyntää pelissä keräämien tavaroita ja luoda omia maailmojaan ja leikkejään.

Ainakin Yhdysvalloissa pelin aloituspakkauksen mukana on kerrottu saapuvan kolme pelisettiä sekä yhteensä kolme figuuria. Kyseiset pelisetit ja lelut pohjautuvat elokuviin Monsterit-yliopisto, Pirates of the Caribbean ja Ihmeperhe.

Aloituspaketilla kerrotaan olevan hintaa Yhdysvalloissa 75 dollaria, mikä Euroopassa todennäköisesti kääntyy 75 euroon. Yhtä hahmoa myydään 13 dollarilla, kolmen pakettia 30 dollarilla, pelisettipakettia 35 dollarilla ja polettipakettia viidellä.

Disney Infinitya kehittää aiemmin muun muassa Toy Story 3 -pelin työstänyt Avalance Software. Se on tarkoitus nähdä kesällä sekä PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä, Wii U:lla, Wiillä, 3DS:llä ja pc:llä. Mobiililaitteillekin on jonkinlainen versio myös tarkoitus tuoda.

Linkki pelin traileriin

Lähde: Disney Infinity (kotisivut), Polygon, IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Mother of god...

Käyttäjän Deadreaver kuva
Deadreaver

Aijaijai... Kuulosti vielä "paperilla" viikko pari sitten hyvältä, mutta että Skylanders-tyyliin -_-'
Saattaa olla hauskaa marketoida tuollaista rahareikää..
Edit nro2:Mutta kyllä se taitaa sen verran lapsuuteen iskeä, että sen joskus hankin ;).

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Julkistaisi nyt ensimmäiset Star Wars ja Marvel hahmot niin voisi jo juosta kauppaa.

Tulipahan mieleen että miksi Pokemonista ei ole tehty tällaista? Siinäpä ainakin figuureja riittäisi.

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Toivottavasti Roope saa osuutensa myynneistä tai ei ole enää kauan maailman rikkain ankka.

Käyttäjän KemistiOMG kuva
KemistiOMG

kyllä tämä varmaan jossain vaiheessa tulee hommattua, täytyy vähän tilannetta seurata ensin ja odottaa niitä gameplay videoita :P

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Vaikutti oikeastaan todella hauskalta. Myönnän tosin suoraan olevani Disney-fanipoika, joten se toki vaikuttaa asiaan..

...niin. Pakko-ostos koska Nokkaeläin Perry!

Käyttäjän Laura sfa kuva
Laura sfa

Sukulaislapset on ainakin ihan hulluna keräilleen noita Skylanders-hahmoja, joten tottakai muutkin tahtoo päästä apajille noin nerokkaalla figuuri-idealla. Disney-lelufiguureista muutenkin tykkää melkeen kaikki, ihan vaan plussaa, että ne voi viimein herättää henkiin pelissä. Itse tykkäsin aikanaan tosi paljon pelata Kingdom heartseja, saa nähdä, miten hyvin tämä peli lopulta onnistuu yhdistelemään eri maailmoja yhteen. Odotan mielenkiinnolla :)