Disneyn viime vuoden lopulla esiin nostama Disney Infinty -peli on julkistettu virallisesti. Kuten joulukuussa vuotaneet tiedot vihjasivat, on kyseessä osin hieman luovempaankin pelaamiseen kannustava tekele.

Ulkoisesti Disney Infinity on mediajätin versio Activisionin menestyksekkäästä Skylanders-sarjasta. Se käyttää hyödyksi fyysisiä lelufiguureita, jotka heräävät USB-porttiin iskettävällä portaalilaitteella henkiin pelissä ohjattavina hahmoina. Hahmojen kykyjä voi myös muokata asettamalla fyysisiä erikoispoletteja niiden alle.

Peli koostuu kahdesta osasta: peliseteistä ja lelukaatikkotilasta. Pelisetit tarjoavat seikkailtavaksi erilaisia vaihtelevia Disney-maailmoja, kun taas lelulaatikossa pelaajat voivat puolestaan hyödyntää pelissä keräämien tavaroita ja luoda omia maailmojaan ja leikkejään.

Ainakin Yhdysvalloissa pelin aloituspakkauksen mukana on kerrottu saapuvan kolme pelisettiä sekä yhteensä kolme figuuria. Kyseiset pelisetit ja lelut pohjautuvat elokuviin Monsterit-yliopisto, Pirates of the Caribbean ja Ihmeperhe.

Aloituspaketilla kerrotaan olevan hintaa Yhdysvalloissa 75 dollaria, mikä Euroopassa todennäköisesti kääntyy 75 euroon. Yhtä hahmoa myydään 13 dollarilla, kolmen pakettia 30 dollarilla, pelisettipakettia 35 dollarilla ja polettipakettia viidellä.

Disney Infinitya kehittää aiemmin muun muassa Toy Story 3 -pelin työstänyt Avalance Software. Se on tarkoitus nähdä kesällä sekä PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä, Wii U:lla, Wiillä, 3DS:llä ja pc:llä. Mobiililaitteillekin on jonkinlainen versio myös tarkoitus tuoda.

Linkki pelin traileriin

Lähde: Disney Infinity (kotisivut), Polygon, IGN

Lisää luettavaa