Ei maailmasta kummallisuudet lopu – kunnianhimoinen The Eternal Cylinder ja uusi Rock of Ages esiteltiin / Uutiset / pelaaja.fi

Ei maailmasta kummallisuudet lopu – kunnianhimoinen The Eternal Cylinder ja uusi Rock of Ages esiteltiin

15.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Rock of Ages, Rock of Ages 3, The Eternal Cylinder, ACE Team, 2020, Good Shepherd Entertainment, Modus Games, indie

Chileläinen pienkehittäjä ACE Team on esitellyt peräti kaksi kappaletta tulevia pelejään tällä viikolla.

Toinen tuotoksista on hieman tutumpi tapaus, sillä yhdessä julkaisija Modus Gamesin kanssa studio on tuomassa Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle Rock of Ages III: Make & Breakin. Noin 30 euron hintainen peli yhdistää jälleen fysiikkavetoista kivipallon vieritystä kepeään tornipuolustustoimintaan ja erikoiseen huumoriin.

Tällä kertaa mukana on ujutettu isompana uudistuksena kenttäeditori. Pelaamaan päästään alkuvuodesta 2020.

Julkaisija Good Shepherdille ACE Team on työstänyt vuorostaan The Eternal Cylinderia, joka on ensi vuonna matkalla Epic Games Storeen ja toistaiseksi vielä vahvistamattomille konsoleille. Pelissä lähdetään selviytymään satunnaisesti luotavaan avoimeen muukalaismaailmaan, jossa aloitetaan ruokaketjun pohjalla elävänä otuksena, mutta joka mutatoituu ajan myötä niin kyvyiltään kuin visuaalisestikin kovempaan kuosiin.

Eloa varsinaiseen pelimaailmaan luvataan muiden eläimien uniikeilla tekoälyillä ja reaaliaikaisesti tuhoutuvalla maailmalla. Selviytymisen yhteydessä ratkomaan päästään myös pulmia. Maailmaa uhkaa jatkuvalla syötöllä lisäksi mystinen sylinteri, joka murskaa käytännössä kaiken tieltään.

Ohessa trailerit molemmista peleistä. ACE Teamin aiempiin luomuksiin lukeutuvat muun muassa Zeno Clash -sarja, Abyss Odyssey ja aiemmin tänä vuonna nähty SolSeraph.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Vierivä kivi ei sammaloidu. Saa nähdä jaksaako sama vitsi naurattaa vielä kolmatta kertaa.