Kunnianhimoinen Shards on pelaajien pyörittämä massiivimoninpeli / Uutiset / pelaaja.fi

Kunnianhimoinen Shards on pelaajien pyörittämä massiivimoninpeli

14.05.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Ultima Online -veteraaneilta pelaajien pyörittämä massiivimoninpeli

MMO-veteraanien perustama Citadel Studios on paljastanut kunnianhimoisen Shards Online -massiivimoninpeliprojektinsa.

Shards on kehittäjiensä mukaan maailman ensimmäinen pelaajien pyörittämä massiivimoninpeli. Kehittäjien pyrkimyksenä on luoda Shardsiin dynaaminen pelimaailma, jossa on vain minimaalisesti staattista sisältöä. Valmiiden tarinoiden sijaan pelin tapahtumien pyritään syntyvän luonnollisesti pelaajien ja pelimaailman välisen vuorovaikutuksen kautta.

Pelaajat voivat luoda Shards Onlinessa omia pelimaailmojaan sekä muokata pelialueidensa sääntöjä ja sisältöä. 320 000 dollarin joukkorahoituspottia hakeva Shards on paraikaa varhaisessa kehitysvaiheessa, mutta pelin antiin voi tutustua jo nyt oheiselta Kickstarter-esittelyvideolta.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Olen aina ollut sitä mieltä, että mörppikehittäjien pitäisi antaa pelaajien luoda omat tarinansa ainaisen "paha mölli uhkaa maailmaa ja vain Sinä voit pelastaa sen!" -juonen sijaan. Toivottavasti saavat rahansa, sillä mikä lopputulos ikinä onkaan, sen täytyy olla jotain erilaista. Toivottavasti.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Tämäntyylistä peliä olen odottanut ikuisuuden. Jokatoinen peli lupailee dynaamisuutta, koskaan en kuitenkaan ole löytänyt peliä joka täyttäisi näkemystäni dynaamisesta maailmasta. Toivottavasti tämä onnistuu.

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ

Mahtavaa sisältöä! Jättipeniksiä!

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Anteeksi nyt vain, mutta MMO on viimeinen asia mihin kickstarterissa rahani laitan. Epäluotettavampaa "sijoitusta" saa hakea.