Kunnianhimoiselle No Man's Skylle vihdoin PS4- ja pc-päiväys – erikoisversioita samalla julki / Uutiset / pelaaja.fi

Kunnianhimoiselle No Man's Skylle vihdoin PS4- ja pc-päiväys – erikoisversioita samalla julki

3.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Brittiläiskehittäjä Hello Gamesin satunnaisesti rakentuva avaruustutkiskelupeli No Man's Sky julkaistaan Euroopassa 22. kesäkuuta niin PlayStation 4:lle kuin pc:llekin. Samalla on vahvistunut, ettei peliä olla myymässä vain latausmuodossa, vaan siitä tuodaan saataville PlayStation 4:llä myös levyversio ja nähdäänpä kaikilla alustoilla pelistä myös erikoisversioitakin.

PlayStation 4:llä nähtävän erikoisversionsa sisään No Man's Sky pakkaa itse pelin lisäksi metallikannet, 48 sivua pitkän taidekirjan, ladattavia bonusresursseja, dynaamisen PS4-teeman sekä sarjakuvan. Sarjakuvan Hello Games on luonut yhdessä Kingsmanista ja Watchmenista tutun Dave Gibbonsin, Mass Effect- ja Deus Ex -konkari James Swallow'n ja taiteilija Angus McKien kanssa.

Pc:llä No Man's Skysta myyntiin saadaan vuorostaan niin sanottu Explorer's Edition, joita on tarkoitus tuottaa vain 10 000 kappaletta. Pelin latauskoodin lisäksi se sisältää muun muassa pienoisen avaruusaluspatsaan noin 150 dollarilla.

Toistaiseksi on epäselvää, kuinka paljon No Man's Sky'n erikoisversiolle on kertymässä PlayStation 4:llä hintaa. Pelin perusversio vaikuttaisi sen sijaan kustantavan niin latausmuodossa kuin fyysisenä noin 60 euroa kaikilla alustoilla.

Lähde: PlayStation Blog, GOG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Katsos. 18v Synttäripäivänä.
Vois ostaa itselle lahjaksi. :D

Käyttäjän Cilee kuva
Cilee

Meh. Tässä vaiheessa näyttää erittäin tylsältä. Joo, se on iso, mutta se että siinä on iso maailma ei tarkota ettei se oo tylsä/huono. Odotan kunnes tulee arvostelut.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En kyllä mitään muuta odottanutkaan kuin saavani PS4:lle levyversion.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Täytyy sanoa, että hinta pääsi vähän yllättämään, kun tämän eilen Steamista bongasin. Oletin tämän olevan vähän kunnianhimoisempi indie-peli (vaikka Sony onkin tämän pelin taustalla jotain häärännyt), mutta en sentään mikään AAA-peli, jonka hintaa tästä nyt pyydetään. Ihan mielenkiinnolla olen tätä odottanut ja on hienoa, että pelillä on vihdoinkin selvä julkaisupäivä.

Hinnastaan huolimatta peli kiinnostaa silti vielä paljon, mutta täytyy sanoa, että vähän varovaisemmin olen tätä nyt kyllä ostamassa. Pitänee todellakin ensin tutustua toisten kokemuksiin ja arvioihin pelistä ennen kuin uskaltaa ostaa. Onko tämä todellakin ns. AAA-peli, vai yritetäänkö pelin hypen siivittämänä nyt pyytää vaatimattomammasta indie-pelistä ylihintaa?

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Mielenkiintoista nähdä yltääkö peli odotuksiin. Taitaa olla yksi hypetetyimmistä peleistä vähään aikaan, tosin sillähän suuri osa AAA-peleistä taidetaan nykyisin myydäkin. Varsin vähän edelleenkään nähty mitään syvällisempää esittelyvideota. Demot tuntuvat olevan aina samanlaisia, eikä koskaan päästä tarkemmin tutustumaan minkälaista sisältöä pelissä oikeasti on.

Hinta on kyllä kovempi mitä odotin. Ottaen huomioon, että maksoin Star Citizen PU ja Squadron 42 -peleistä yhteensä ~40€, niin nostaa odotuksia No Man's Sky:ta kohtaan entisestään.

Star Citizen PU Alpha 2.2 julkaistiin juuri hetki sitten.
Tämän viikon Around the Verse: Episode 2.21

Nostoja