Kunnianhimoisen Kingdom Come: Deliverancen uusi traileri lupaa keskiaikaa aidoimmillaan / Uutiset / pelaaja.fi

Kunnianhimoisen Kingdom Come: Deliverancen uusi traileri lupaa keskiaikaa aidoimmillaan

21.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Kunnianhimoinen Kingdom Come: Deliverance on keskiaikaa aidoimmillaan

Osittain joukkorahoitettu ensimmäisen persoonan roolipeli Kingdom Come: Deliverance alkaa muotoutua.

E3-messuilla Kingdom Comea esitellyt Warhorse Studios on julkaissut pelistään uuden trailerin, joka tiivistää sen suurimmat ominaisuudet pariminuuttiseksi myyntipuheeksi. Luvassa on realismia tavoitteleva keskiaikainen hiekkalaatikkokokemus, joka laittaa pelaajat huolehtimaan mahtipontisten seikkailujen lomassa muun muassa hyvin syömisestä ja nukkumisesta. 

Pelin varsinainen juonikaari tulee pohjautumaan aitoon eurooppalaiseen historiaan, ja Warhorse pyrkii tarinankerronnassaan monitahoisuuteen: yksittäisetkin tehtävät voi suorittaa monin eri tavoin. Päätehtävien ohella tarjolla on monenlaista iltapuhdetta alkemiasta varusteiden askarteluun, minkä kuvittelisi tulevan tarpeeseen lähitaistelupainotteisessa pelissä.

Kuten todentuntuiselta seikkailulta odottaisikin, ainakin trailerillaan CryEngine 3:lla pyörivä peli näyttää äärimmäisen hyvältä. Esimerkiksi The Witcher 3:n valtavaa avointa maailmaa piinanneet graafiset haasteet Kingdom Come pyrkii välttämään maltillisella, 16 neliökilometrin laajuisella kartalla, jonka on määrä tarjota pelaajalle vapautta uhraamatta suorituskykyä. 

Trailerin voi katsastaa kokonaisuudessaan alta.

Pc:lle, Macille, Linuxille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle julkaistavan Kingdom Come: Deliverancen on määrä valmistua vuoden 2016 puolivälissä. Pelin sen verkkosivuilta ennakkotilaavat pääsevät mukaan sen Early Access -ohjelmaan.

Lähde: Kingdom Come: Deliverance, PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe
Lainaus

Pc:lle, Macille, Linuxille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle

Anteeksi nipotus, mutta tämä usein nähty tapa kirjoittaa PC = Windows on hieman sekava ja harhaanjohtava. PC sisältää useita eri käyttöjärjestelmiä Windows, Linux, *BSD, jne. Olisi selkeämpää eritellä käyttöjärjestelmät tai käyttää ainoastaan PC ja olettaa että lukijat tarkistavat mille kaikille PC-käyttöjärjestelmille peli julkaistaan.

Itse peli vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta. Suurella mielenkiinnolla kyllä odotan.

Käyttäjän myllylyly kuva
myllylyly

Miten mulla on menny tällänen kokonaan ohi? näyttää ja kuulostaa todella mainiolta :)

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kyllä kiinnostaa!