Kuolema tulee kahdesti: Darksiders II liittyy remaster-bileisiin / Uutiset / pelaaja.fi

Kuolema tulee kahdesti: Darksiders II liittyy remaster-bileisiin

17.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Darksiders II on seuraava remasterointikäsittelyn saava viime sukupolven peli. Darksiders-pelisarjaa nykyisin hallinnoiva Nordic Games on vahvistanut asian GameSpotille verkkokauppajätti Amazonin listattua sivuillaan hetkellisesti Darksiders II:n PlayStation 4 -version.

Nordic Games ei ole suostunut vielä kertomaan tarkempia yksityiskohtia uudesta Darksiders II -versiosta. Varmuutta ei näin ollen ole, millä kaikilla alustoilla se tullaan vielä näkemään ja mitä kaikkea pakettiin saadaankaan sisällön osalta. Kiinnostavaa olisi ainakin tietää, mahtuuko alkuperäinen Darksiders alkuunkaan pakettiin.

Darksiders II:n julkaisusta tulee tänä vuonna täyteen kolme vuotta. Kyseessä oli julkaisija THQ:n viimeinen suuri julkaisu ja kehittäjä Vigil Gamesin viimeinen peli ennen sen hajoamista. Peli saatiin niin Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, pc:lle kuin Wii U:llekin.

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Burning kuva
Burning

Peli, josta haluaisi tykätä, mutta vihaa sydämensä kyllyydestä. Pidän pelin tuntumasta ja hieman Zeldamaisesta tunnelmasta, mutta nappien raiskaaminen ei vain ole se juttu jota peliltä haen.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

jotenkin tuo hahmon ohjaus muuttu ekasta pelistä ainakin pcllä niin ei jaksanu pelata pcllä alkua pidemmälle tätä

Käyttäjän Samirai kuva
Samirai

Ensimmäinen Darksiders oli henkilökohtaisia lempparipelejä viime sukupolvelta. Tiivis ja hauska Zelda-paketti God of Wars viboilla. Harmi että jatko-osa ei sitten ollutkaan enää niin laadukas. En usko että pelistä remasteroinnilla saa enempää irti, pelin heikko laatu kun ei johtunut sellaisista ongelmista jota pikku viilailulla voisi korjata, mutta jos tämä on alkusoittoa kolmannelle osalle niin olen varovaisen optimistinen

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Molemmista peleistä tykkäsin kovasti, mutta eipä tule kyllä remakea hankittua. Sen sijaan Darksiders 3:n ostan kyllä lähes takuulla, jos joskus julkaistaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensimmäinen iski kyllä todella kovaa ja toisen osan sitten ennakkotilasin (hyvään Ahvenanmaan aikaan). Peli ei kuitenkaan saanut aikaan lähellekään sitä fiilistä mitä ensimmäinen ja en osaa edes sanoa mikä mätti (muu kuin pelihahmo vihollisia turpaan). Pelihän toimii aika lailla mainiosti kokonaisvaltaisesti mutta silti on kuin jokin sielu siitä puuttuisi. Tuli pelailtua 100% läpi kyllä silti mutta Season Pass jäi hankkimatta vaikka ollut useampaan kertaan alennuksessakin. Ei vaan jotenkin innosta.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ykkösestä en tykännyt. Ainakaan alusta, joten mietitään..

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tarjouksen kera sain tämän Wii U:lle julkaisussa, mutta en lämmennyt pelille yhtään. Myin aika äkkiä pois. Kukahan tästä remasteria oikeasti haluaa?

Nostoja