Kuolemaa pursuava Assassin’s Creed Origins -laajennus viivästyy kevyesti – tältä se näyttää / Uutiset / pelaaja.fi

Kuolemaa pursuava Assassin’s Creed Origins -laajennus viivästyy kevyesti – tältä se näyttää

25.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ubisoft on tarjonnut tarkemman silmäyksen Assassin's Creed Originsia lähestyvään Curse of the Pharaohs -lisäosaan. Samalla se on kertonut lykänneensä sen julkaisua viikolla, minkä johdosta lisäri on saapumassa ulos nyt 13. maaliskuuta.

Curse of the Pharaohs keskittyy vahvasti yliluonnollisiin tapahtumiin sillä Bayek ajetaan siinä taistelemaan edesmenneiden faaraoiden henkiä vastaan. Seikkailu on sijoitettu pääasiallisesti uuteen Theban-kaupungin tienoille sijoittuvalle alueelle, jossa tutkiskelemaan päästään tietysti Kuninkaiden laaksoakin. Faaraoiden henkiä jahdatessa tarjolla on myös tilanteita, joissa kulkemaan päästään näiden tuonpuoleisessa elämässä.

VIlauksia uusista maisemista voi bongata Ubisoftin tuoreella videolla. Sillä esittelyn saavat lisäksi muutamat Bayekin uudet kyvyt, jotka nekin kuuluvat osaksi lisärin antia yhdessä tasokaton nousun kanssa.

Yksin ostettuna Curse of the Pharaohs on maksamassa  noin 20 euroa. Se kuuluu myös osaksi Assassin's Creed Originsin kausikorttia.

Lähde: UbiBlog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kiinnostaisi kyllä palailla seikkailemaan. Vähän kalliin oloinen lisäri vain.

Tällä hetkellä työn alla Breath of the Wild sekä Prey ja jälkimmäinen on imaissut täysin mukaansa (vaikka demo ei aikoinaan iskenytkään).

Zeldan suhteen odottelen edelleen että löytyy se maagisuus tai jokin hienous, joka tässä ilmeisesti pitäisi olla. Aika geneerisen oloinen maailma mielestäni tähän mennessä ja jos tekee Zeldan sijasta ennemmin mieli Assassin's Creedin DLC:n pariin, niin on maailmassa asiat oudosti.