Kuolleiden palatsi saapui Final Fantasy XIV:ään, käyttäjämäärä kohosi samalla kuuteen miljoonaan

Final Fantasy XIV:n uusin päivitys on tuonut peliin uuden omalla hahmonkehitysjärjestelmällä varustetun satunnaisluolaston. Samalla on selvinnyt, että peliä varten on luotu jo reiult kuusi miljoonaa käyttäjätunnusta.

21.7.2016 10:03

Final Fantasy XIV: A Realm Rebornin lähestyessä kolmen vuoden ikää on peli saanut jälleen yhden suurehkon sisältöpäivityksen. Päivitys 3.35 haastaa pelaajat erityisesti tutkimaan uutta monikerroksista Palace of the Dead -luolastoa, jonka rakenteen luvataan muuttuvan jokaisella pelikerralla.

Oma erikoisuutensa Palace of the Deadissa on myös se, että pelaajat aloittavat luolastossa seikkailemisen aina tasolta yksi ja kehittyvät matkan varrella uudenlaisen kehitysjärjestelmän voimin. Square Enix onkin kuvaillut, että uusi luolasto sopii hyvin niin uusien pelaajien kuin veteraanienkin yhteiskoitoksiin.

Kerralla Palace of the Deadia on mahdollista päästä pelailemaan maksimissaan neljän hengen seikkailujajoukoissa.

Kokonaisuudessa päivityksen 3.35:n annin voi lukea läpi Final Fantasy XIV:n kotisivujen kautta.

Osuvasti uuden päivityksen saapumisen alla Square Enix on nyt myös vahvistanut, että Final Fantasy XIV on rikkonut jälleen yhden rajapyykin pelaajamäärillään. Peliin on tähän mennessä luotu nyt nimittäin yli kuusi miljoonaa käyttäjätiliä, kun mukaan ei lasketa ilmaisissa kokeilujaksoissa pelkästään käytettyjä tilejä.

Pelattavissa Final Fantasy XIV: A Realm Reborn on ollut tähän asti niin pc:llä kuin PlayStation 4:llä ja PlayStation 3:lla.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa