Kuolleista noussut taktiikkaräiskintä Six Days in Fallujah esittäytyy ensimmäisellä pelikuvalla / Uutiset / pelaaja.fi

Kuolleista noussut taktiikkaräiskintä Six Days in Fallujah esittäytyy ensimmäisellä pelikuvalla

23.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Six Days in Fallujah, Highwire Studios, Victura, FPS, pelikuva

Kuolleista yllättäen palanneesta Six Days in Fallujah -räiskintäpelistä on julkaistu ensimmäinen pätkä pelikuvaa.

Uudella videolla käydään läpi pelin perustoimintaa ja esitellään siis, kuinka amerikkalaissotilaana rynnistellään läpi Fallujan kaupungin omia tovereita komentaen ja paikallisia rakennuksia tutkien. Pelikentät eivät ole myöskään aina samanlaisia, vaan ne rakentuvat joka pelikerralla prosedulaarisesti uudelleen, millä pyritään jäljittelemään oikean taistelutilanteen yllätyksellisyyttä.

Six Days in Fallujah on matkalla pc:lle ja konsoleiden kehittäjä Highwire Gamesin ja julkaisija Victuran mukaan vielä tämän vuoden aikana. Peli pohjautuu joiltain osin vuonna 2004 tapahtuneeseen toiseen Fallujan taisteluun, joka on tunnettu yhtenä Yhdysvaltojen verisimpinä operaationa sitten Vietnamin sodan. Peli joutuikin hylätyksi alkujaan jo 11 vuotta sitten asetelman herättämän kritiikin myötä. Myös paluun jälkeen Six Days in Fallujahin pyrkimys käsitellä aihetta on herättänyt epäilyksiä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Varsin kuumottavalta vaikuttava tunnelma. Tulee melkein kauhupeligenre paikoin mieleen. Myös tuo proseduraalisesti generoituva kaupunki vaikuttaa mielenkiintoiselta ratkaisulta ja sotilaiden käskyttäminen.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Mielenkiintoiselta vaikuttaa. Brothers in Armsille ja Swatille olen odottanut kunnollista jatkoa vaivaiset 15 vuotta, niin alkaahan tuo olla jo aikakin että saadaan jonkinlainen henkinen perillinen.

Hahmomallit saisivat kyllä kokea jonkinlaisen overhaulin. Jos ei tiimistä löydy osaavia soft surface mallintajia, niin ei luulisi olevan mahdoton homma löytää varusteet skannattavaksi.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Näyttää kyllä erittäin mielenkiintoiselta.

Nostoja