Kuollut tähti ja eurooppalaisia zombeja – tässä huhtikuun PlayStation Plus -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Kuollut tähti ja eurooppalaisia zombeja – tässä huhtikuun PlayStation Plus -pelit

30.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Sony on paljastanut kokonaisuudessaan huhtikuun PlayStation Plus -pelitarjonnan. Tuttuun tapaan ensi kuussakin PlayStation Plus -jäsenet pääsevät ilman lisäveloitusta käsiksi kuuten peliin, jotka tyylillisesti kulkevat vähän laidasta laitaan.

Huhtikuun PlayStation Plus -pelit ovat:

  • Dead Star (PS4)
  • Zombi (PS4)
  • I Am Alive (PS3)
  • Savage Moon (PS3)
  • A Virus Named Tom (Vita)
  • Shutshimi (Vita)

Vielä kirjoitushetkellä lataamassa ehtii käydä niin Broforcen, Galak-Z:n, Super Stardust HD:n, The Last Guyn, Flame Overin ja Reality Fightersin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Hyviä vaikkakin pienempiä pelejä. En tiedä lasketaanko ZombiU AAA peliksi.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Zombi löytyy jo WiiU:lle (En ole tosin vielä pelannut), I Am Alivesta näin pätkän kun veli pelasi ja ei oikein napannut. Dead Star ja Savage Moon näyttävät molemmat sellaisilta joita ehkä vähän kokeilee tai sitten jäävät ikuisiksi ajoiksi limboon pelaamattomina. Oh well, Dark Souls III puskee päälle ja on muutenkin miljoona peliä pelattavana niin eipä se mitään :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pari kertaa miettinyt tuota Zombia kun ollut 10 eurolla tarjolla. Nytpä ei tarvitse miettiä kun saa tämän kautta testata ja jos maistuu niin voi pelata ihan läpi asti. Dead Spacesta vaikea sanoa iskeekö. Voi olla hyväkin.

Miksei näissä trailereissa ole koskaan muita kuin PS4-pelit? Onko Plus-tarjonnasta myös PS3- ja Vita-trailerit olemassa?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä zappah

Miksei näissä trailereissa ole koskaan muita kuin PS4-pelit? Onko Plus-tarjonnasta myös PS3- ja Vita-trailerit olemassa?

Onhan niissä itse asiassa ennen Euroopan puolella ollutkin. Nyt kun Sony yhtenäistää kuitenkin toimielimiään huhtikuussa, näyttää myös Eurooppaan tulevan sama Plus-traileri kuin Amerikaan, jossa ei ikävä kyllä kauheasti yleensä tykätä muita kuin PS4-pelejä esitellä.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Huh huh, taitaapi olla eka kerta kun ei yksikään tarjotuista peleistä osu ja uppoa. Ja kerrankin xboxonella parempi tarjonta. Curse you microsoft! :D

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Zombi kiinnostais muuten, mutta se on tullut todettua omaan makuun sopimattomaksi jo WiiU:lla, eikä tämä versio kuulemma juuri mitään muuta. Pelattavahan ei kesken maailmasta toki lopu, joten katotaan uudestaan toukokuussa. :)

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Zombi kyllä kiinnostaa, ja oon kuumotellutkin sitä alennusmyynneistä, mutta se on sitten jäänyt ostamatta.

Lainaus käyttäjältä seppoepson

Ja kerrankin xboxonella parempi tarjonta. Curse you microsoft!

Microsoftilla on ollut mielestäni jo hetken parempi tarjonta Games with Gold -peleissä.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Microsoftilla on ollut mielestäni jo hetken parempi tarjonta Games with Gold -peleissä. [/quote] No voehan rähmä, näin jälkinkäteen näyttäis asia olevan miunkin mielestä asiaan kunnolla paneuduttua, shviddu! :D :P

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

ZombiU eiku siis Zombi! No löytyy tuo jo Wii U:lle, mutta kai sitä mieluummin PS4:llä pelaisi tai no siis jos pelaisin peliä nykyään, niin ei voi kuvitella pelaavani muuta kuin pc:llä. Ainakin Wii U kontrollit on helvetistä (enkä näe miten ne olisi yhtään paremmat PS4:llä paitsi paremman frameraten takia), vaikka vähän tunnelmaa luokin se ohjaimen katselu ja sillä välillä ei nää mitä ympärillä tapahtuu, mitenköhän tuo aspekti toteutettu muissa versioissa.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Zombi kelpaa, muutaman kerran olen jopa harkinnut sen ostoa.