Kuppeja kaadetaan pian myös PlayStation 4:llä – PS Store julkisti vahingossa Cupheadin (PÄIVITETTY) / Uutiset / pelaaja.fi

Kuppeja kaadetaan pian myös PlayStation 4:llä – PS Store julkisti vahingossa Cupheadin (PÄIVITETTY)

28.07.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6
Cuphead, Studio MDHR, Summer Game Fest 2020

Päivitetty kello 18:15: Cuphead on vahvistunut nyt virallisesti myös PlayStation 4:lle. Pelin saapumisessa Sonyn alustalle ei myöskään mennyt enää kauaa, sillä peli löytyy nyt PlayStation Storesta 20 euron hintaan..

Alta katsottavissa on PS4-version julkistustraileri.

Alkuperäinen uutinen: PlayStation Store UK on julkaissut sivuillaan vahingossa sittemmin jo poistetut tuotetiedot Studio MDHR:n kehutusta Cupheadista, mikä viittaisi räiskintäloikinnan saapuvan pian Sonyn alustoille.

Virallisen julkistuksen epäillään saapuvan jo tänään myöhemmin illemmalla nähtävässä Summer Game Fest 2020 -tapahtumassa. Tapahtuman luoja Geoff Keighley on nimittäin aiemmin vihjaillut illalla kuultavan ”erikoisilmoitus eräältä lempi-indiestudiolta”. Summer Game Fest 2020 käynnistyy Suomessa kello 18:00.

Vanhanajan piirrettyjä visuaalisesti muistuttava ja pelattavuudeltaan äärimmäisen haastava Cuphead julkaistiin alkujaan Xbox Onelle ja pc:lle vuonna 2017. Peli tuotiin sittemmin viime vuonna myös Switchille.

Pelistä ollaan tekemässä myös omaa animaatiosarjaa Netflixille.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pietu kuva
Pietu

Hienoa. Gearssin, Halon ja Forzan pleikkariversioita odotellessa.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

On muuten vaikea peli.

Käyttäjän Collector kuva
Collector
Lainaus Pietu

Hienoa. Gearssin, Halon ja Forzan pleikkariversioita odotellessa.

Cuphead on Studio MDHR Entertainmentin kehittämä ja julkaisema.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä on jäänyt kokematta kun en vieläkään ole oikein varma onko meikäläisen kuppi (heh heh) kahvia. Tasohyppelyt kiinnostaa mutta bullethell-räiskintä, jota tässä tuntuu olevan jopa enemmän, ei välttämättä niin paljon.

Microsoft voisikin heittää boksin puolella tämän jo lopultakin Game Passiin. Olen odotellut ja myös ihmetellyt, että miten tämä ei sinne päädy vaikka kaikkea muuta indietä kyllä löytyy, isompien nimikkeiden lisäksi siis.

Käyttäjän Pupukello kuva
Pupukello

No nyt meni kuppi nurin vihreässä leirissä.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Tulihan tämä jo reippaasti yli vuosi sitten esim. Switchille.