Kurkista pelinkehityksen kulisseihin: ennennäkemätöntä pelikuvaa hyllytetystä South Park -pelistä / Uutiset / pelaaja.fi

Kurkista pelinkehityksen kulisseihin: ennennäkemätöntä pelikuvaa hyllytetystä South Park -pelistä

29.09.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Verkkoon on saatu ennennäkemätöntä pelikuvaa todella varhaisessa kehitysvaiheessa olleesta South Park -peliprojektista.

Keskeneräiseksi jääneen South Park -pelin sisältävä alkuperäisen Xbox-konsolin kehitysyksikkö on löytänyt tiensä YouTube-kanava HappyConsoleGamerin haltuun. Kokonaan julkistamaton South Park -peli oli kehitteillä mm. Tomb Raider- ja Tony Hawk -pelisarjan parissa työskennelleessä Buzz Monkey -studiossa.

Varhaisen materiaalin perusteella hyllytetty projekti oli South Park -teemalla varustettu mukaelma vuonna 2003 julkaistusta The Simpsons: Hit & Runista. Tiettävästi pelistä ei ole koskaan aikaisemmin saatu pelikuvaa julkisuuteen asti, joten oheinen video esittelee mielenkiintoisen kurkistuksen pelinkehityksen kulisseihin ja South Parkin historiaan.

Lähde: HappyConsoleGamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Aikas siistiä! Tämä on muuten yksi suosikki youtube-kanaviani. Stick Of Truthin tyyli sopii kyllä paremmin South Park -peliin kuin täysin 3D.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi tuota kakkaa ei koskaan julkaistu. Parasta oli pleikkarin command promptit "Xbox-pelissä". Jep peli oli varmastikin kehityksessä ensisijaisesti PS2:lle, mutta huvitti silti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvä pohjahan tuo on ollut, mikähän lie syynä ettei tuosta edennyt mihinkään?

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ei sovi 3d south parkkiin lainkaan. Simpsons videopelissä sopi paljon paremmin. Onneksi Stick of truth on loistava.

Nostoja