Kurkista syvemmälle Crackdown 3:n huikeaan tuhovoimaan / Uutiset / pelaaja.fi

Kurkista syvemmälle Crackdown 3:n huikeaan tuhovoimaan

6.08.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Kurkista syvemmälle Crackdown 3:n huimaan fysiikkamallinnukseen

Microsoft on esitellyt Xbox Onen tulevan Crackdown 3 -toimintapelin tuhovoimaa oikein urakalla Gamescom-messuilla.

Pari päivää sitten julkaistun ensitrailerin ohella yhtiö on esitellyt Crackdown 3:n pilvipalveluiden voimalla pyörivää tuhoa teknologiademon avulla. Ohessa nähtävä demo esittelee yksityiskohtaisesti, mitä Crackdown 3:n alla hyrräävä teknologia mahdollistaa. Videolla nähdään esimerkiksi, kuinka aseilla voi lohkoa seinistä kokonaisia paloja tai kaataa kerralla useampiakin rakennuksia. Esittelytarkoituksia varten aseiden tuhovoimaa on kuitenkin korotettu reilusti, joten lopullisessa pelissä rakennukset eivät luhisti ihan yhtä helposti.

Crackdown 3 saadaan näillä näkymin pelaajien käsiin ensimmäistä kertaa ensi kesänä, jolloin pelin moninpelibeta käynnistyy. Varsinaista julkaisuaikataulua pelille ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Kyllä näytti hyvälle. Montakohan pelaajaa tässä on maksimi 8-12? Harmi, kun ei muille alustoille tule.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Tupla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Yksinpelistä siis tämä puuttuu ja joskus kun serverit lyödään kiinni niin peli on rampautettu. En tiedä kauanko MS pitää servuja pystyssä pelien suhteen mutta EA:lla ainakin on paha tapa lyödä servuja kiinni 2-3 vuotta vanhoista peleistä.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Ei olis mitään järkeä pistääkkään yksinpeliin tehtävien, keräiltävien orb:en ja sivutehtävien takia. Eiköhän pysy servut pystyssä vähintäänkin 3 vuotta.