Kutsuuko pahiksen rooli taas pelaajia? Codemasters vihjailee Overlordin paluusta / Uutiset / pelaaja.fi

Kutsuuko pahiksen rooli taas pelaajia? Codemasters vihjailee Overlordin paluusta

22.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Codemasters saattaa olla tuomassa takaisin lähemmäs kahdeksan vuotta vanhan Overlord-sarjansa. Asiasta on kiusoiteltu pelistudion toimesta Twitterissä, jossa yhtiö on sekä julkaissut omalla virallisella tilillään kuvan pelisarjan päähenkilön kypärästä että myös ryhtynyt kirjoittamaan eriskummallisia viestejä @Overlordgame-tilin nimissä.

Viimeksi uusi Overlord-peli saatiin vuonna 2009, jolloin Xbox 360:llä, PlayStation 3:lla ja pc:llä julkaisunsa sai Overlord II. Sekä ensimmäisen että toisen Overlord-pääsarjan osan kehityksestä vastasi aikoinaan Age of Wonders -peleistä tuttu Triumph Studios. Sarjasta saatiin lisäksi pienemmät sivuosat sekä Wiille että DS:lle Climax Studiosin toimesta.

Overlord-pelit ovat siitä kuuluisia, että niissä ohjastamaan päästään pahismaista yliherraa, joka yhdessä pienten käskyläisten kanssa lähtee aiheuttamaan kaaosta maailmalla kepeän toimintastrategiaseikkailun muodossa. Mistään synkästä kokemuksesta ei ole kuitenkaan koskaan ollut peleissä kyse, sillä eräs pelisarjan tärkeimpiä voimavaroja on myös ollut sen huumori.

Pelit eivät koskaan vastaanottaneet erityistä ylistystä. Se ei ole kuitenkaan koskaan estänyt tuotoksia olemasta pätevää ja persoonallista ajantappoa. 

Lähde: Codemasters (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Kyllä uusi overlordi passaisi. Ikävän aliarvostettu sarja.