Kuukausien odotus vielä edessä: seuraava South Park -roolipeli sai uuden julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Kuukausien odotus vielä edessä: seuraava South Park -roolipeli sai uuden julkaisupäivän

17.05.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Pariin otteeseen jo lykkäytynyt South Park: The Fractured but Whole on saanut uuden julkaisupäivän. Alunperin jo viime vuodelle tähdätty peli on saapumassa ulos nyt niinkin myöhään kuin 17. lokakuuta niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin pc:lläkin.

Jo aiemmin joulukuussa Ubisoft perusteli pelin lykkäytymistä sillä, että sen viimeistely on vaatinut suunniteltua enemmän aikaa. Sittemmin yhtiö ei ole juuri puhellut pelin edistymisestä.

Myöhästely periaatteessa sopii South Park -pelien tyyliin, sillä The Fractured but Wholea edeltänyt The Stick of Truth myöhästeli sekin aikoinaan kovasti. Tuolloin tosin asiaan vaikutti muun muassa se, että peliä alunperin julkaisemassa ollut THQ meni kesken sen kehityksen nurin.

Vuonna 2014 julkaistun The Stick of Truthin kehityksestä vastasi aikoinaan Obsidian Entertainment. Uutta peliä työstää vuorostaan Ubisoftin oma San Francisco -studio. South Park -luojat Trey Parker ja Matt Stone ovat olleet mukana kummankin pelin kehityksessä.

Ohessa tuore traileri.

Lähde: UbiBlog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joko tämä on ensimmäisestä julkaisuajankohdasta vuoden myöhässä? Muistan ainakin kun jouluksi odotin mutta taisi jo sitä ennenkin olla joku julkaisupäivä tai ainakin arvio tai vastaava. No, ei tässä pelattava lopu mutta mieluusti tuota olisi jo silloin jouluna pelaillut. Toisaalta myös parempi että eivät kiirehdi ja tulee hyvä tekele sitten ulos kun tulee.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Ei haittaa, kunhan on hauskempi kuin South Parkin viimeisin kausi.

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob

Varmasti joutuivat kirjottamaan puolet pelistä uusiksi, perkele ainut peli mitä odottanut.

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Odottavan aika on pitkä sanoi mummo lumessa.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Vuoden odotetuin peli heittämällä!!!!!!!!

Nostoja