Kuuletko muinaisten jumalten kuiskauksen? Hearthstonen seuraava laajennus paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Kuuletko muinaisten jumalten kuiskauksen? Hearthstonen seuraava laajennus paljastui

12.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Blizzard on paljastanut virallisesti seuraavan Hearthstone: Heroes of Warcraft -virtuaalikorttipeliin julkaistavan laajennuksen. Huhti-toukokuun aikoihin peliä saapuu kasvattamaan Whispers of the Old Gods, joka on lisäämässä siihen kaikkiaan 134 uutta korttia.

Whispers of the Old Gods keskittyy teemoiltaan tällä kertaa Warcraftin maailmassa lurkkivaan neljään muinaiseen jumalolentoon, joista kutakin on mahdollista päästä hallitsemaan laajennuksen myötä yhdessä useiden näitä tavalla jos toisella tukevien cultist-seuraajien kanssa. Whispers of the Old Gods sisältää myös joukon uusia corrupted-kortteja, jotka perustuvat muutamiin jo aiemmin Hearthstonessa tavattuihin tuttavuuksiin.

Katsaukseen ensimmäisiin Whispers of the Old Godsista paljastettuihin kortteihin voi ottaa uutiskuvan alta löytyvän gallerian kautta.

Blizzard on kertonut, että se on tarjoamassa 14. maaliskuuta alkaen mahdollisuuden ennakkotilata noin 50 eurolla 50 korttipaketin edestä uuden laajennuksen kortteja. Ennakkotilaajille yhtiö tarjoaa samalla myös uutta korttiselkämystä käytettäväksi. Varsinaisen Whispers of the Old Godsin julkaisun alla Hearthstoneen sisään kirjautuvat pelaajat voivat odottaa saavansa ilmaiseksi myös kolme paketillista kortteja sekä bonuksena myös yhden ilmaisen C'thun-kortin ja kaksi tämän cultist-seuraajaa.

Kun Whispers of the Old Godsin virallinen julkaisu koittaa, on sen mukaan teemoitettuja korttipaketteja mahdollista hankkia samaan tapaan kuin aiempiakin korttipakkauksia. Blizzard ei ole Whispers of the Old Godsin myötä muuttamassa korttipakkausten hinnoittelua.

Whispers of the Old Godsin julkaisun tapahtuessa Hearthstone jakautuu viimein virallisesti myös kahteen peliformaattiin.

Lähde: Hearthstone (kotisivu), Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Itse olen aina tykännyt pidemmälle menevistä matseista, jolloin tämän lisärin pohjimmainen ajatus vaikuttaa hyvältä. Ainakin nämä vanhat jumalat todennäköisesti ovat kaikki 10 manan legejä, jolloin pyrkimyksenä kai on, että ne ehdittäisiin iskemään pöytäänkin joskus. Toivottavasti tässä lisärissä saataisiin entistä enemmän vastauksia aggropakkoja vastaan. Vielä suurempi merkitys tällä on, kun yksi näistä jumalista saadaan jokaisen käyttöön ekana päivänä.

Ps. Huttunen varmaan tykkää tästä lisäristä lonkerohirviöineen kaikkineen ;D