Bethesda ja Arkane Studios on julkistaneet uutta sisältöä vuosi sitten julkaisunsa saaneeseen Prey-peliin. Mooncrash-niminen lisäosa ei tosin laajenna varsinaisesti pelin tarinaa, kuten helposti olettaisi, vaan lisää siihen tuoreen toistuvasti uudelleenpelattavaksi suunnitellun pienkampanjan.

Mooncrash-kampanja sijoittuu kuuhun sijoitettuun tukikohtarakennukseen, jonka vaarat ja varusteet ovat jokaisella pelikerralla erilaisia. Aivan pelkällä yhdellä ja samalla hahmolla haastetta ei tarvitse lähteä myöskään kokeilemaan, vaan Mooncrashia varten on avattavissa useita erilaisilla kyvyillä ja eduilla varustettua sankaria.

Tarkoituksena Bethesdan julkaista lisäri vielä tämän päivän aikana.

Ilmaisena lisänä Prey on vastaanottamassa näillä hetkillä lisäksi tuoreen päivityksen. Se jakaa Prey-pääseikkailun kolmeen uudenlaiseen tyyliin, jolla tarinan voi lähteä kokemaan uusilla tavoilla. Tarjolla on sekä perinteinen tarinatila, veteraaniselviytyjiä varten tehty Survival-tila.että myös edelliseltä läpipeluukerralta etuja uuteen seikkailuun nappaava New Game+,-tila.

Lisää luettavaa