Kuvankauniita toimintaroolipelejä tehtaileva japanilaisstudio vaihtaa fantasiasta scifiin – katso video / Uutiset / pelaaja.fi

Kuvankauniita toimintaroolipelejä tehtaileva japanilaisstudio vaihtaa fantasiasta scifiin – katso video

18.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Dragon's Crownin ja Odin Spheren kaltaisista näyttävistä toimintaroolipeleistään tunnetun Vanillawaren uusin peli on paljastunut. Yhdessä julkaisija Atlusin kanssa japanilaisstudio on valmistellut viime aikoina PlayStation 4:lle ja Vitalle 13 Sentinels: Aegis Rimia, joka Vanillawarelle tyypillisen fantasia-asetelman sijaan näyttäisi olevan vaihteeksi astetta futuristisempi pelieepos. 

13 Sentinelin julkistuksesta kiusoiteltiin jo aikaisemmin kesällä, mutta edelleen yksityiskohdat ovat siitä vielä vähissä. Lähinnä kaikki mitä pelistä tiedetään tällä hetkellä on löydettävissä oheisesta trailerista, jossa ensiesittelyn saa varsinkin uuden pelin visuaalinen tyyli.

13 Sentinelin lisäksi Vanillaware valmistelee tällä hetkellä myös ulkoisesti ja sisällöllisesti remasteroitua versiota PS2-klassikko Odin Spheresta. Odin Sphere: Leifthrasiriksi kutsutusta pelistä on siitäkin saatu tällä viikolla uusi japaninkielinen traileri, joka tarjoaa erityisesti silmäyksen pelin kohennettuun graafiseen antiin.

Leifthrasirin on tarkoitus saapua PS4:lle, PS3:lle ja Vitalle ensi vuonna ainakin sekä Japanissa että Pohjois-Amerikassa, Eurooppaan pakettia ei vielä ole vahvistettu.

Päivitys kello 17:10: Ohessa vielä uusi toiminnallisempi traileri Leifthrasirista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Tuli ihan Full metal panic mieleen. :D

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Minulle upposi. Ei mitään hajua mitä tuossa pelissä tehdään tai miten sitä pelataan, mutta haluan pelata sitä.