Kuvankaunis PS2-toimintaroolipeli elvytetään uusimmille PlayStationeille

Vanillawaren PS2-klassikko Odin Sphere tekee paluuta kattavan remaster-version muodossa.

20.7.2015 23:38

Näyttävistä 2D-tuotoksistaan tunnettu japanilaiskehittäjä Vanillaware on työstämässä remasteroitua versiota PlayStation 2 -peli Odin Spheresta. Alunperin vuonna 2007 julkaistu toimintaroolipeli saadaankin seuraavaksi niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle kuin myös Vitallekin nimellä Odin Sphere: Leifdrasir.

Jo ennakkoon Vanillaware on lupaillut, että Leifdrasir tulee olemaan hieman enemmän kuin vain kulttiklassikon kasvojenkohotus. Mukaan uuteen versioon luvataankin muun muassa paranneltua taistelujärjestelmää, uusia alueita ja vihollisia kuin myös lisää animaatioita ja ominaisuuksia.

Japanissa Odin Sphere: Leifdrasir julkaistaan 14. tammikuuta. Tiedossa ei vielä ole, mitkä mahtavatkaan olla suunnitelmat pelin länsijulkaisun suhteen.

Odin Sphere: Leifdrasir ei ole myöskään ainut projekti, joka Vanillawarella on tällä hetkellä työn alla. Yhdessä pitkäikäisen julkiaisjakumppaninsa Atlusin kanssa studio on oheisella trailerilla kiusoitellut jotakin uutta, josta meidän on määrä kuulla lisää syyskuussa.

Lähde: Siliconera (1), (2)

Lisää luettavaa