Kuvankaunis PS2-toimintaroolipeli elvytetään uusimmille PlayStationeille / Uutiset / pelaaja.fi

Kuvankaunis PS2-toimintaroolipeli elvytetään uusimmille PlayStationeille

21.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Näyttävistä 2D-tuotoksistaan tunnettu japanilaiskehittäjä Vanillaware on työstämässä remasteroitua versiota PlayStation 2 -peli Odin Spheresta. Alunperin vuonna 2007 julkaistu toimintaroolipeli saadaankin seuraavaksi niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle kuin myös Vitallekin nimellä Odin Sphere: Leifdrasir.

Jo ennakkoon Vanillaware on lupaillut, että Leifdrasir tulee olemaan hieman enemmän kuin vain kulttiklassikon kasvojenkohotus. Mukaan uuteen versioon luvataankin muun muassa paranneltua taistelujärjestelmää, uusia alueita ja vihollisia kuin myös lisää animaatioita ja ominaisuuksia.

Japanissa Odin Sphere: Leifdrasir julkaistaan 14. tammikuuta. Tiedossa ei vielä ole, mitkä mahtavatkaan olla suunnitelmat pelin länsijulkaisun suhteen.

Odin Sphere: Leifdrasir ei ole myöskään ainut projekti, joka Vanillawarella on tällä hetkellä työn alla. Yhdessä pitkäikäisen julkiaisjakumppaninsa Atlusin kanssa studio on oheisella trailerilla kiusoitellut jotakin uutta, josta meidän on määrä kuulla lisää syyskuussa.

Lähde: Siliconera (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Vitalle olisi ihan käypän näköinen

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Hieno

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tytöt on aina plussaa ja tossa niitä näyttää riittävän.