Kuvankaunis roolipelisarja Ni no Kuni kääntyy omaksi animaatioelokuvakseen / Uutiset / pelaaja.fi

Kuvankaunis roolipelisarja Ni no Kuni kääntyy omaksi animaatioelokuvakseen

9.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Level-5:n roolipelisarja Ni no Kuni on matkaamassa valkokankaille oman animaatioelokuvansa voimin. Pelistudio paljasti hankkeen lauantaina yhdessä jakelija Warner Bros. Japanin ja animaatioyhtiö OLM:n voimin.

Elokuvaa on käsikirjoittamassa Ni no Kuni -pelienkin tarinaa kynäillyt Level-5:n toimitusjohtaja Akihiro Hino, kun taas varsinaisen ohjaustyön hoitaa Studio Ghiblin animointiveteraani Yoshiyuki Momose. Ni no Kuni -sarjan ja monien Ghibli-elokuvien säveltäjä Joe Hisaishi on hänkin mukana hankkeessa.

Ghibli-kytkökset ovat varsin sopivat, sillä alunperin ensimmäinen Ni no Kuni syntyi Ghiblin animaatiotyön tuella ja taidejäljen innoittamana.

Mitään suoraan sovitusta Ni no Kuni -peleistä ei pitäisi olla kuitenkaan tiedossa. Elokuva kertoo jälleen kyllä oikean ja fantastisten Ni no Kuni -maailman välillä matkustamiseen, mutta keskittyen tällä kertaa kolmeen lukiolaistoverukseen Yuuhun, Haruun ja Kotonaan. Erityisesti Kotonan ja tämän fantastisen version pelastaminen näyttävät muodostavan keskeisen osan elokuvan juonesta.

Elokuvan julkaisun on määrä tapahtua Japanissa kesällä.

Lähde: Gematsu, SIliconera, Warner Bros.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Lisää Ni no Kunia kelpaa aina! Mielenkiinnolla jään odottamaan, että millaista tavaraa sieltä on luvassa.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Pelit ovat valitettavasti jääneet pettymyksiksi, mutta tämä on ehdoton katselukäynti. Harmi etten tuolloin taida päästä Japaniin, mutta toivon mukaan Finnkino ymmärtää ottaa elokuvan ohjelmistoon.