Kuvia ja video julki kulttisarjan paluusta – tältä näyttää Valkyria: Azure Revolution / Uutiset / pelaaja.fi

Kuvia ja video julki kulttisarjan paluusta – tältä näyttää Valkyria: Azure Revolution

21.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Aiemmin tällä viikolla paljastunut uusi Valkyria Chronicles -peli Valkyria: Azure Revolution on saanut ensimmäisen trailerinsa. Uudelta videolta ei kannata odottaa vielä informaatiota pelin pelattavuuden osalta, mutta se auttaa jo hieman tutustumaan peliin valittuun taidetyyliin sekä sen maailmaan.

Ensikatsaus Azure Revolutionin pelilliseen antiin voidaan sentään ottaa jo pelistä saaduista ensimmäisistä kuvista. Niitä voi vilkuilla trailerin kanssa ohesta.

Valkyria: Azure Revolution on toistaiseksi vahvistettu vain Japaniin ja PlayStation 4:lle. Segan itsensä sijaan peliä kehittää tällä kertaa Wild Arms -peleillä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Media Vision, joka on luvannut uutukaisesta reaaliaikaisella toiminnalla kyllästettyä peliä, jota on höystetty rooli- ja strategiapelielementeillä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

No ei ihme, ettei peliä länteen saada, sillä eihän tuollainen rintavarustus selviäisi tälle puolelle maailmaa sensuroimatta ;) Mutta voi voi, mitä videon ja kuvien antamaan käsitykseen tulee. Näyttää ihan miltä tahansa run-of-the-mill fantasialta, jossa rynnätään vihollisia päin isot ja vielä isommat miekat ojossa. Eipä paljoa Valkyria Chroniclesia ja sodankäyntiä enää muistuta. Voihan peli olla ihan pätevä lajityypissään, mutta ei sitä Valkyria Chroniclesiksi kannattaisi kutsua, vaikka se tietenkin takaa isomman yleisön. Alkuperäinen Valkyria Chronicles on muuten todella hieno peli, mikäli sitä ei vielä omista, kannattaa poimia vaikka Steamistä.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Ja minä kun luulin että Selvarialla oli isot kannut. Eli mitä pahempi nainen sitä isommat kannut? No nyt ei ole Nintendo säätämässä niin voidaan jopa saadakkin länteen tämä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kuvissa nähtävä graafinen tyyli on kyllä mukava. Enkä puhu nyt mistään hahmojen asseteista. Muutenhan tästä ei mistään käy edes ilmi, että millainen peli tämä on. Yleensä ei japsi-rpg:t iske kyllä, enkä siis usko tämänkään osuvan maaliinsa kohdallani.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Onpas neidolla valtavat varusteet (viikatetta tietenkin tarkoitan). Pelistä tulee ennemminkin Valkyrie Profile mieleen kuin Valkyria Chronicles, tosin pidin molemmista.