Kuvia ja video uudesta Grand Theft Autosta / Uutiset / pelaaja.fi

Kuvia ja video uudesta Grand Theft Autosta

5.06.2006 // Kirjoittanut: Riot
53

Viime vuoden lokakuussa PSP:lle julkaistu Grand Theft Auto: Liberty City Stories julkaistaan PlayStation 2:lle Yhdysvalloissa ensi viikolla ja Euroopassa kuun lopussa.

Liberty City Stories ei sisällä monia San Andreaksen tuomia uudistuksia, mutta samalla sen lyhyemmät ja yksinkertaisemmat tehtävät olivat PSP:llä yllättävänkin mukavia verrattuna San Andreaksen usein tuskallisen pitkiin taistoihin.

GTA.LCS.PS2.GENERAL_05.jpgGTA.LCS.PS2.GENERAL_04.jpg

Peli on suora käännös PSP-versiosta, joskin verkkopeliominaisuudet eivät ole selvinneet PS2-versioon. Grand Theft Auto: Liberty City Storiesin PlayStation 2 -versio julkaistaankin alehintaan. Suomessa pelillä näyttäisi olevan hintaa sellaiset 35€.

Ohessa kuvia PlayStation 2 -versiosta. Videotrailerin PlayStation 2 -versioista voi ladata tästä (12mb WMV)

GTA.LCS.PS2.GENERAL_02.jpgGTA.LCS.PS2.GENERAL_01.jpgGTA.LCS.PS2.GENERAL_03.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Crono kuva
Crono

Rehellisesti, en ymmärrä miksi tämä piti kääntää PS2:lle. :/

Käyttäjän tombbi kuva
tombbi

Tämän voisi melkein ostaa, koska GTA:III pääsi jotenkin lipsumaan sormien välistä, eikä sitä tullut koskaan pelattua... Harmi sinäänsä...

Käyttäjän Big Boss kuva
Big Boss

Voiko tämän pahempaa rahastusta enään juuri harrastaa ?

Käyttäjän Pelaaja_Ossi kuva
Pelaaja_Ossi

Tuo alennettu hinta pistää kyllä harkitsemaan ostopäätöstä ihan tosissaan.

Käyttäjän maestro_opa kuva
maestro_opa

Jos jokin tuntuu rahastukselta, se jätetään ostamatta. Itse ainakin toivotan tervetulleeksi uuden GTA:n kotikoneelle kun en kerran PSP:tä omista. Ja kun hintakin on jo valmiiksi alennettu niin mikäs tässä on ollessa. Toivon mukaan myös Vice City Stories käännetään Pleiskarille.

Käyttäjän Yankee kuva
Yankee

R*:n on epäilemättä helppo kääntää peli psp:ltä ps kahdelle ja kun sen takuuvarmempaa myyntihittiä nykyään on vaikea löytää kuin GTA- sarja, niin olisi sulaa tyhmyyttä jättää tekemättä tätä myös pleiskari kakkoselle. Ja vielä alennetulla hinnalla, niin mikäs siinä. :)

Itseltä löytyy jo psp ja tämä, mutta tässä odotellaan jo kuumeisesti tuota Vice City Storiesia.

Käyttäjän tombbi kuva
tombbi

Minäkin odottelen Vice City Storiessia... Vice City oli kiinnostava pelialue ja peli oli mielestäni muutenkin ehkä GTA sarjasta paras...

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Maestro Opa puhuu asiaa. Totta kai Rockstar haluaa tehdä tällä rahaa ja saada nekin pelaajat jotka eivät PSP-versiota hankkineet, ostamaan PS2-version.

Itse PSP-versiota paljon pelanneena, on kiva päästä pelaamaan isolla telkulla, Dualshockilla. Ja pidän LCS:n lyhyemmistä tehtävistä.

Toki, kyllä tämä mun mielestä "halventaa" GTA-brändiä. Sarjan "eliittistatus" kärsii siitä kun nyt pelejä tulee jo vuosittain (tänä vuonna kaksi!), niin ei GTA enää ole sellainen tapaus kuin aiemmat sarjan PS2-pelit.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

linkkki videoon ei pelitä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jep en saanu miekää videota katottua :.(

Nostoja