Kuvia seuraavasta Medal of Honor -pelistä / Uutiset / pelaaja.fi

Kuvia seuraavasta Medal of Honor -pelistä

9.01.2007 // Kirjoittanut: Riot
19

Medal of Honor: Vanguard ilmestyy maaliskuussa PlayStation 2:lle ja Wiille. Emme ole vielä saaneet tietoja, kuinka peli toimii Wiillä, mutta toivomme piakkoin pääsevämme Vanguardiin käsiksi. Alla kaksi ensimmäistä kuvaa tulevan pelin PS2-versiosta.

MOHVmultSCRNanncMGCityAsslt.jpgMOHVmultSCRNanncMGAssltHous.jpg

Vanguardia ei pidä sekoittaa myös keväällä ilmestyvään Medal of Honor: Airborneen, jolla MOH-sarja ottaa askeleen uuden sukupolven konsoleille. MOH:A julkaistaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Toinen mailmansota blääh..
Fps räiskintä blääh x 2...
taas uusi MOH blääh x 3..

Voisi tekijät välillä jättää tämänkin sarjan nukkumaan talviuniaan ja aloittaa jotain aivan muuta. Kaikki oli viellä hyvin kun MOH 1 sekä 2 julkaistiin psx:lle jotka olivat siihen aikaan varsin kunnioitettuja räiskintä pelejä, mutta nyt on mohia ja codia aivan joka suuntaan ja mikä pahinta eihän niitä erota edes toisistaa..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Tosi Next-Gen näköistä graffaa….kiäh kiäh kiäh!!!"

Menikö kovaa ja korkealta ohi ? PS2-version kuvia...

Toinen maailmansota... Taas... Keksisivät jotain uutta... Jos halutaan toisessa maailmansodassa pysyä, niin miten olisi Talvisota tai kunnon kaupunkitaistelut ilman putkiränni-juoksentelua ? Ai niin... Sehän olisi Battlefield 1942...

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

No hö luulin että AIRBORNE. Sitä odotan xbox 360:lle. Wiin ja ps2 peleistä en odota enää mitään. Ps2:selle on kyllä ilmestyneet ylivoimaisesti parhaat Horror pelit, Joista olen pitänyt hirveästi. Odotan myös Seuraavaa God of waria.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Täh kirjoitin väärin. Sanoin että ps2 peleistä en odota enää mitään. Tottakai odotan, Jos odotan kerran god of waria. Kaikkea se nopea kirjoitus teettää. :D

Käyttäjän Xerobos kuva
Xerobos

"Toinen mailmansota blääh..
Fps räiskintä blääh x 2…
taas uusi MOH blääh x 3..

Voisi tekijät välillä jättää tämänkin sarjan nukkumaan talviuniaan ja aloittaa jotain aivan muuta. Kaikki oli viellä hyvin kun MOH 1 sekä 2 julkaistiin psx:lle jotka olivat siihen aikaan varsin kunnioitettuja räiskintä pelejä, mutta nyt on mohia ja codia aivan joka suuntaan ja mikä pahinta eihän niitä erota edes toisistaa.."

Saa sen pelin jättää ostamatta, jos ei kiinnosta. Sano joku järkevä syy, miksi MoH-sarja pitäisi lopettaa? Samalla periaatteella voisi lopettaa esim. Final Fantasy- tai ihannoimasi Suikoden-sarjan. Blääh, pelasta taas maailma, blääh, taas uusi japsirope...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Saa sen pelin jättää ostamatta, jos ei kiinnosta. Sano joku järkevä syy, miksi MoH-sarja pitäisi lopettaa? Samalla periaatteella voisi lopettaa esim. Final Fantasy- tai ihannoimasi Suikoden-sarjan. Blääh, pelasta taas maailma, blääh, taas uusi japsirope…"

Täysin samaa mieltä.

Käyttäjän Niou kuva
Niou

Ite pidän todella paljon toisesta maailmansodasta genrenä. Mutta enää ei kannata niitä lisää ostaa ellei pelintekijät keksi jotain mullistavaa. Saksalais-kampanja, hahmonkehitys... :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Saksalais-kampanja, hahmonkehitys…"

Saksalaisilla en pelaisi vaikka maksettaisiin.

Toimiva hahmonkehitys olisi ehkä ok huom! TOIMIVA.

Käyttäjän halofani kuva
halofani

Medal of honor pelit ovat olleet todella hyviä.Mullakin on pc:elle medal of honor allied assault lisä levyt ja isoveljellä mohaa.Vielä mulla on xboxille medal of honor rising sun joka on huippu peli.Toinen maailman sota on hvyin suosittu genre.Mä olen kattonut youtubestä medal of honor aifbonen traileri n.
Grafiika ei ole sen kumosempaa,mutta on varmaan hyvä peli:)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitäs tähänkin sit sanois... nyyh, vittu?