Kuvia seuraavasta Metal Gear Solidista / Uutiset / pelaaja.fi

Kuvia seuraavasta Metal Gear Solidista

17.12.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
82

A Next Metal Gear -koodi selvisi tänä aamuna. Metal Gear Solid Touch ilmestyy iPhonelle ensi keväänä. Konami on vahvistanut asian ja julkaissut pelistä pari kuvaa, jotka näet ohesta.

Metal Gear Solid Touch sisältää kahdeksan kenttää. Peliä ohjataan iPhonen kosketusnäyttöä käyttäen. Pelin tapahtumat sijoittuvat samalle aikajanalle Metal Gear Solid 4:n tapahtumien kanssa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

syy ostaa iphone

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos Gameloftin iPhone-versio Brothers In Armsista on mikään suunnannäyttäjä, niin odotettavissa on PSOne-tasoista 3D-graffaa huonolla frameratella (<15 fps).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Voi kristus ei...no olihan tuo kyllä odotettavissa kun mgs4:stä löytyi iPod...nonii 360 botit. mites nyt suu pannaan? "vihree väri ja 360 logo!!! (oli kyllä tavallinen virtanapin symbolli) varmaa tulee mun 3L1t3 b0xil!!!!"

Käyttäjän Riley kuva
Riley

näyttää yllättävän hyvältä sittenkin...

Käyttäjän Pilipali kuva
Pilipali

Saas nyt nähdä mitä pelistä tulee, kun MGS:n kontrollit ovat mitä ovat. Ja vielä puhelimella.
Grafiikasta on vielä paha mennä sanomaan juuta eikä jaata, mutta noista kuvista päätellen ollaan tultu pitkämatka matopelistä.
Ei voi kuitenkaan kuin ihmetellä, miksi peli päätettiin kääntää iPhonelle onko sillä sitten tosiaan niin suuri käyttäjäkunta, että peli on takuuvarma myyntihitti. Konamin nyt luulisi ymmärtävän, että jossakin muodossa olisi taloudellisesti kannattavaa julkaista MGS X0:llekkin. Hirveä haloo nousi jo pelkistä huhuista, en voi kuvitella mitä julkistus toisi.

Käyttäjän Tabe kuva
Tabe

Taloudellisesti Kojiman kannattaa myös harkita kuinka paljon Sonyo n valmis maksamaan yksinoikeudesta kyseiseen sarjaan. Ja toki XO:lla voi tulla rajansa vastaan pelillä. Etenkin tässä vaiheessa suurin syy varmasti on se, että XO ei pyöritä Blu-raytä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

^ senkin tolvana. Sen pelin varmaan voisi mahduttaa kyllä parille dvd:lle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Konami FAIL

Käyttäjän Pilipali kuva
Pilipali

Eikö Sony sanonut, ettei se suostu maksamaan yksinoikeuksista?

En puhu MGS4:stä, vaan että jokin MGS tulisi jossakin muodossa, vaikka ykkösen remake hd grafiikoilla saisi fanien sukat pyörimään jaloissa. Käsittääkseni Kojima ei myöskään omista pelisarjaa, vaan Konami jolloin, jos Konami sanoo mille alustalle peli tehdään se, myös tehdään. Oli Kojima mukana tai ei.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"^ senkin tolvana. Sen pelin varmaan voisi mahduttaa kyllä parille dvd:lle."

Hahah, "voisin varmaan mahduttaa parille dvd:lle"
vittu mikä urpo, mieluummiin viidelle levylle.

Nostoja