Kuvia Starfox Commandista / Uutiset / pelaaja.fi

Kuvia Starfox Commandista

14.06.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
5

Nintendo DS:lle julkaistavasta Starfox Commandista on paljastettu uusia ruutukaappauksia. Tekijöiden mukaan sarjan juurille palaava peli on hyvin taktiikkapitoinen, mutta silti nopeatempoinen. Tarkoituksena on tarjota pelaajille ensimmäisten Starfox-pelien kaltaista viihdettä.

Juurille palaamisella tarkoitetaan Arwing-avaruushävittäjän puikkoihin hyppäämistä. Peli keskittyy siis sarjan kantapelien tapaan vain lentämiseen. DS:n kosketusnäytön avulla pelaaja voi suunnitella lentoreittejä kaikille ryhmänsä jäsenille. Moninpeli onnistuu maksimissaan kahdeksalla pelaajalla langattomassa lähiverkossa. Maailmanlaajuisesti samaan pelisessioon voi osallistua neljällä DS:llä.

Starfox Command ilmestyy Japanissa ja Pohjois-Amerikassa elokuun aikana. Euroopan julkaisuaikataulusta ei ole vielä tietoa.

NTR_StarFoxDS_ss05.jpgNTR_StarFoxDS_ss09.jpgNTR_StarFoxDS_ss06.jpgNTR_StarFoxDS_ss01.jpgNTR_StarFoxDS_ss10.jpgNTR_StarFoxDS_ss02.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nyt kuule alkoi himottamaan.
"Falco tuonne, Slippy valaan masuun..." ei malta odottaa ^_^

Käyttäjän maestro_opa kuva
maestro_opa

Loistavaa loistavaa. Lylat Warsista onkin jo aikaa vierähtänyt.

Käyttäjän Yoni kuva
Yoni

Loistava juttu, että turhat köpöttelyt ja tankilla ajamiset on unohdettu ja keskitytty siihen mikä tekee Star Foxista niin loistavan. Mielenkiintoista tuo lentoreittien suunnittelu... Tahtoo tietää julkaisupäivän!! :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Loistavaa loistavaa. Lylat Warsista onkin jo aikaa vierähtänyt.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Komian näkönen peli... jos joku saa tietää Euroopan julkasu ajan niin kertoo mulle

Nostoja