Kyllä, Cyberpunk 2077 myöhästyy jälleen / Uutiset / pelaaja.fi

Kyllä, Cyberpunk 2077 myöhästyy jälleen

27.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
35
Cyberpunk 2077, CD Projekt, CD Projekt RED, lykkäys, myöhästyminen viivästys

CD Projekt Red on kuin onkin päätynyt lykkäämään odotettua Cyberpunk 2077:ää kertaalleen. Siitäkin huolimatta, että peli valmistui monistettavaksi aiemmin lokakuun alussa, on sen julkaisua lykätty nyt marraskuulta joulukuun 10. päivään.

– Sertifioinnin läpäiseminen eli "kultaan meneminen" tarkoittaa, että peli on läpäistävissä ja sen kaikki sisältö on tallella. Mutta se ei tarkoita, että lopetamme työskentelyn ja laadun nostamisen. Päinvastoin, tämä on se hetki, jolloin monet parannukset saavat syntynsä ja jotka jaetaan sitten Day 0 -päivityksellä. Tämä on se ajanjakso, jonka laskimme väärin, CD Projektilta kerrotaan.

Studion mukaan suurin haaste pelin kanssa on parhaillaan varmistaa, että peli toimii hyvin kaikilla mahdollisilla laitteilla. Ensialkuun Cyberpunk 2077 saa julkaisunsa pc:n ja Stadian ohella PlayStation 4:llä ja Xbox Onella, joista jälkimmäiseksi mainitut versiot toimivat taaksepäin yhteensopivuuden voimin myös PlayStation 5:llä ja Xbox Series -konsoleilla. Varsinaiset uuden sukupolven versiot siintävät kauempana tulevaisuudessa.

Lähde: Cyberpunk 2077 (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kansleri kuva
kansleri

Huh! Onneksi! Ehtii paremmin perehtyä Destinyn uusimpaan laajennukseen :D

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Series X tulee itselleni vasta ensi vuonna koska tavaraa ei riitä ja PC:n SSD:llä ei riitä tila, joten ei omalla kohdallani haittaa. Kuitenkin ymmärrän täysin jos joitakuita jurppii sillä pelin julkistusta oli ehditty mainostaa pomminvarmana useampaankin otteeseen.

Heitänpä vielä veikkauksen ettei 2020 peliä saada.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

ostan kyberin sit kesällä steam salesta
olisin ostanut gog:esta julkkarin päivänä ei sit näköjää

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

No höh. :S

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä on mahdollisesti se peli, jota haikaillen "katselisin" muiden pelaavan kun itselläni ei vielä uuden sukupolven konsolia olisi, joten ei ainakaan henkilökohtaisesti haittaa että siirtyy. Onpahan mahdollisuus saada jostain se nextgen-laite lähempänä pelin julkaisua.

Ilmeisesti tilanne on niin hullu että jopa Series X:ää ei ole helposti Suomessa saatavilla. Kuvittelin että sen suhteen voisi kävellä vain kauppaan ja hakea pois. Playstation 5:n kanssa en kuvitellut että olisi mitään mahdollisuutta saada jos ei ole ollut liikkeellä ennakkotilausten kanssa jo about vuosi sitten.

Tosiaan vaikka olen hyvin varma että Series X on se ensimmäinen nextgen-laite, niin testien ja muiden perusteella on vielä jonkinlainen mahdollisuus että päädynkin Sonyn laitteeseen. Saatavuuden vuoksi voi kuitenkin olla pakko hankkia ensin SX jos ei halua odotella ties minne asti.

Mutta katsellaan nyt.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Olihan tämä nyt ylläri. Kun on puhuttu jo että, peli meni kultaan. Olisipa kiva tietää, että mitä haluttiin vielä tehdä tässä vaiheessa. Ehkä löytyikin joku yllättävä bugi, joka piti päivittää tai jotain.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0
Lainaus Retro22

ostan kyberin sit kesällä steam salesta
olisin ostanut gog:esta julkkarin päivänä ei sit näköjää

Nyt on omasta mielestä jotenkin jännä :D Se että pelin julkaisua siirretään kolmella viikolla että siitä saadaan mahdollisimman bugi vapaa on jollekin se syy jättää ostamatta? Noh... meitä on moneen junaan ja kukin tavallaan :D

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus
Lainaus N0b0

[quote="Retro22"]ostan kyberin sit kesällä steam salesta
olisin ostanut gog:esta julkkarin päivänä ei sit näköjää[/quote]

Nyt on omasta mielestä jotenkin jännä :D Se että pelin julkaisua siirretään kolmella viikolla että siitä saadaan mahdollisimman bugi vapaa on jollekin se syy jättää ostamatta? Noh... meitä on moneen junaan ja kukin tavallaan :D

Mieli on pahoitettu ja se on suurin synti tänä päivänä. Kostona ostetaan sitten alesta ja siinä samalla kituutellaan vitutuksessa kun muut pelaa peliä. On siinä varmaan vähän tervehenkistä periaatettakin mukana.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Ei se myöhästyminen mitään, mutta voisivat kyllä CDPR:llä alkaa miettiä viestintäänsä ja aikataulutustaan vähän uusiksi. Korona tietysti sitä ja korona tätä, mutta kun edellisen lykkäyksen jälkeen kiven kovaan luvattiin, että nyt ei viivästyksiä enää tapahdu, niin onhan tässä petetty kuluttajaa, vaikka ei isosta asiasta olekaan kysymys.

Voisiko jatkossa lykkäykset tehdä vaikka sen verran varman päälle, että se ei sitten jää viime hetkellä jostain naurettavasta 3 viikosta kiinni? "When it's done" on periaatteena mielestäni ihan hyvä, joten sen voisi ottaa viestinnässäkin ohjenuoraksi, eikä tehdä tyhjiä lupauksia, joista kuitenkin luistetaan, jos peli tuntuu kaipaavan vielä lisähiomista.

Lainaus Retro22

ostan kyberin sit kesällä steam salesta
olisin ostanut gog:esta julkkarin päivänä ei sit näköjää

En tiedä mitenköhän CD Projekt RED nyt tästä selviää...

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Pelihän on tosiaan mennyt jo kultaan. Kolmessa viikossa tämä varmaan siirtyy jo Platinaan.

Tosiaan tästä on noussut jo niin kova hype ja odotus, että varmaan firmaakin jännittää tämä jo julkaista ja koetetaan tehdä mahdollisimman valmis paketti. Eiköhän siellä hierota Day 1 -pätsiä, koska tämän enempää ei siirtynyt. Jos nyt syystä, tai toisesta vielä lykkääntyy, niin sitten on varmaan tulossa jo jotain suurempaa julkkarissa mukaan.