Kylmyys vain kovenee keväällä – Subnautica: Below Zero päivättiin pc:lle ja konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Kylmyys vain kovenee keväällä – Subnautica: Below Zero päivättiin pc:lle ja konsoleille

27.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Subnautica, Below Zero, Bandai Namco, Unknown Worlds, Unknown Worlds Entertainment, julkaisupäivä

Merikeskeinen selviytymisseikkailu Subnautica: Below Zero päättää hiljalleen kaksi vuotta kestäneen varhaisjulkaisuvaiheensa. Kehittäjä Unknown Worlds ilmoitteli tällä viikolla, että pelin virallinen julkaisu koittaa 14. toukokuuta.

Valmistuminen tarkoittaa, että pc:n ohella peli tuodaan Xbox Seriesille, PS5:lle, Xbox Onelle, PS4:lle ja Switchille. Julkaisupäivää on juhlistettu tuoreella trailerilla. Konsolijulkaisussa kehittäjiä auttaa Bandai Namco, jonka avulla peli julkaistaan myös fyysisesti. Switchille tarkoituksena olisi tuoda myös paketti, johon mukaan ujutetaan myös kuuden vuoden takainen alkuperäinen Subnautica-seikkailu.

Mikäli pelin on hankkinut jo early access -versiona, päivittyi se myös aiemmin tällä viikolla viimeisen kerran ennen varsinaista julkaisua. Mukanaan se toi vielä ennen Below Zeron valmistumista uuden Crashed Ship -tarinan, viimeistellyn ääniraidan, kunnollisen ohjaintuen sekä läjän bugiviilauksia. Ohessa myös sitä esittelevä tuore video.

Lähde: Unknown Worlds

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

niin eikös tämä ole ihan uusi standalone-peli eikä mikään dlc? täytyy varmaan alkuperäinenkin aloittaa uudestaan kun jäi aikoinaan kesken.

Käyttäjän Kille kuva
Kille
Lainaus zerodaunholy

niin eikös tämä ole ihan uusi standalone-peli eikä mikään dlc? täytyy varmaan alkuperäinenkin aloittaa uudestaan kun jäi aikoinaan kesken.

Kyllä, itsenäinen julkaisu.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Täysin uusi peli, tai jatko-osa. Pelailin sitä viime vuoden puolella, mutta oli sen verran keskeneräinen silloin, että ajattelin odotella lisää päivityksiä. Todella upealta peliltä vaikutti. Toivottavasti on vähemmän buginen kuin Subnautica. Kaksi kertaa jäänyt Subnautica kesken loppusuoralla, kun on ollut joku bugi, joka on hidastanut elämää liikaa. Eipä sillä, matka syvyyksiin oli kuitenkin niin mukavaa ja jännittävää, ettei jäänyt noiden bugien takia Below Zero early access tukematta.

Nostoja