Kymmenen vuoden Ubisoft-konkari loikkasi EA:lle Star Warsin pariin

Ubisoftin parissa pitkään vaikuttanut Jade Raymond on siirtynyt EA:lle työskentelemään Amy Hennigin Tähtien sota -pelin patissa.

13.7.2015 14:38

Hiljattain kymmenen vuoden uransa Ubisoftilla päättänyt Jade Raymond on siirtynyt työskentelemään Electronic Artsille.

EA:lla Raymond on välittömästi päässyt avustamaan uuden Montrealiin sijoitetun Motive Studiosin perustamisessa, minkä ohella hän valvoo myös Dead Space -kehittäjä Visceral Gamesin toimia. Motiven ensimmäinen projekti onkin auttaa Visceralia sen uuden Tähtien sota -pelin kehityksessä, jota vetää Uncharted-konkari Amy Hennig.

Sijaintinsa puolesta Motive Studios tulee työskentelemään läheisissä olosuhteissa Mass Effect: Andromedaa parhaillaan kehittävän BioWare Montrealin kanssa. Tästä huolimatta Motivella ei ole ilmeisesti kuitenkaan ainakaan suuremmin sormiaan pelissä uuden Mass Effect -osan synnyttämisessä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Raymondin ja EA:n tiet kohtaavat. Ennen vuonna 2004 startanneita Ubisoft-aikojaan hän ehti vaikuttaa yhtiössä tuottajan asemassa.

Ubisoftilla Raymond tuli tunnetuksi muun muassa niin Assassin’s Creed -sarjan kuin myös Splinter Cell: Blacklistin tuottajana. Viimeisinä hetkinään ranskalaisyhtiössä hän johti myös Ubisoftin Torontossa sijaitsevaa studiota.

Lähde: EA

Lisää luettavaa