Kymmenennen The International -turnauksen taival jatkuu takkuisena – Valve perui Dota 2 -turnauksen liput viime tingassa Romanian koronavirustilanteen vuoksi

Dota 2 -jättiturnauksen lipunmyynti peruutettiin vain päiviä ennen tapahtuman alkua

4.10.2021 07:44

Valve on perunut Dota 2 -turnaus The Internationalin lipunmyynnin vain muutamaa päivää ennen tapahtuman alkamista.

Bukarestissa tällä viikolla käynnistyvän The Internationalin oli määrä ottaa yleisöä paikan päälle Arena Națională -stadionille, mutta Romanian heikon koronavirustilanteen vuoksi tapahtuma järjestetään ilman yleisöä. Valven mukaan yleisötapahtuman järjestäminen ei olisi enää mahdollista turvallisesti, joten yhtiö peruuttaa jo myydyt liput ja palauttaa rahat automaattisesti lipun ostaneille. Turnaus järjestetään 7. lokakuuta alkaen ilman yleisöä, mutta tapahtumaa voi luonnollisesti seurata verkon välityksellä.

Kymmenennen The International -turnauksen taival on ollut haastava. Tapahtuma oli alun perin määrä järjestää viime vuoden elokuussa Tukholmassa, mutta sitä jouduttiin siirtämään koronavirusrajoitusten vuoksi vuodella eteenpäin. Valve kertoi kuitenkin kesäkuussa, ettei Ruotsin urheiluliitto hyväksynyt The Internationalia huippu-urheilutapahtumaksi, minkä vuoksi tapahtuman henkilökunta tai pelaajat eivät olisi saaneet viisumeita tapahtumaan. Näin ollen turnaus päädyttiin siirtämään Romaniaan. jonka koronavirustilanne on nyt estänyt yleisön ottamisen tapahtumaan.

Romaniassa koronavirustilanne on tällä hetkellä tartuntalukujen valossa pahimmillaan koko pandemian aikana, ja maan rokotustilanne on Euroopan toiseksi heikoin. Maassa on jaettu hieman yli 50 rokoteannosta sataa asukasta kohden, ja väestöstä täysin rokotettuja on n. 28 prosenttia.

Lähde: Valve

Lisää luettavaa