Kymmenvuotias EVE Online saamassa 20. ilmaislaajennuksensa / Uutiset / pelaaja.fi

Kymmenvuotias EVE Online saamassa 20. ilmaislaajennuksensa

27.09.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kymmenen vuotta toukokuussa täyttänyt EVE Online on vielä kuluvan vuoden aikana saamassa kahdennenkymmenennen ilmaisen laajennusosansa. Rubiconiksi ristitty tuotos on kehittäjä CCP:n mukaan ilmaantumassa peliin marraskuun 19. päivä.

Uuden sisällön myötä islantilainen avaruusseikkailu siirtää keskittymistään hieman enemmän kohti yksittäisten ja pienten laivueiden toimintaa. Tämän myötä mukana nähdään esimerkiksi niin uusia sotataktiikoita tarjovia "quick-start"-toimintoja, lisää aluksia ja uutta tutkittavaa.

Myös pelikokemusta on samalla määrä tasapainottaa ja erityisesti myös selkeyttää laajennuksen avulla. Jälkimmäisen panostuksen myötä EVE Onlinen on erityisesti määrä olla laajennuksen saapumisen jälleen astetta ystävällisempi aloittelijoille, kun taas veteraanien pitäisi saada helpommin selville, mitä he voisivat yrittää saavuttaa seuraavaksi.

Peliin uppoutuneet löytävät hyvän informaatioläjän Rubiconiin liittyen Eve Onlinen kotisivuilta.

Lähde: CCP Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Diego McBonana kuva
Diego McBonana

(Vasta) Reilu 7kk peliä takana, enkä ole vielä katunut. Kuukausimaksukaan ei häiritse, koska pelissä on loputtomasti tekemistä. Lisäksi olen onnistunut muutaman kuukauden maksamaan pelirahalla, se on ollut positiivinen yllätys.