Kymmenvuotias Galactic Civilizations II sai mittavan päivityksen – strategiafaneista suuri apu / Uutiset / pelaaja.fi

Kymmenvuotias Galactic Civilizations II sai mittavan päivityksen – strategiafaneista suuri apu

2.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Helmikuussa jo täyden vuosikymmenen ajan strategiapelaajia viihdyttänyt Galactic Civilizations II sai joulun ja uudenvuoden hulinoiden alla uuden päivityksen. Pelivanhuksen saama tuore päivitys ei ollut luonteeltaan myöskään mikään täysin merkityksetön, sillä se toi mukanaan varsin mittavan joukon muutoksia ja lisiä avaruustaktikointiin.

– Oli mahtavaa tehdä töitä fanien kanssa sisällyttämällä heidän vuosien varrella tekemiään modeja ja parannuksia pääpeliin. He antoivat myös pitkän listan parannusehdotuksia pelin tekoälyn suhteen, minkä voimin sukelsin nyt jo kymmenvuotiaan lähdekoodin sisään muutoksia tekemään, kehittäjä Stardockin toimitusjohtaja Brad Wardell selittää.

Päivitys hienosäätää niin esimerkiksi Galactic Civilizations II:n eri osapuolien ominaisuuksia, muovaa muutamia pelin pelillisiä toiminnallisuuksia kuin myös hienosäätää hieman pelin käyttöliittymääkin. Kokonaisuudessaan koko kattavan listan päivityksen lisistä voi katsastaa läpi pelin keskustelualueelta.

Nykyisellään Galactic Civilizations -sarja on jo kolmen osan mittainen. Sarjan viimeisin osa, Galactic Civilizations III, julkaistiin viime toukokuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja