Kymmenvuotias Postal 2 päivittyi / Uutiset / pelaaja.fi

Kymmenvuotias Postal 2 päivittyi

16.12.2013 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
10
Kymmenvuotias Postal 2 päivittyi

Vuonna 2003 julkaistu Postal 2 -räiskintäpeli on saanut uuden päivityksen Steam-jakelualustalla.

Mautonta huumoria ja väkivaltaa viljelevä räiskintä ilmestyi Steamissa viime vuonna fanien toivomuksesta. Running With Scissors -studion kehittämä peli oli ensimmäisiä Greenlight-äänestyksen kautta julkaisuun päätyneitä pelejä. Nyt Postal 2 on saanut Steamissa julkaistun päivityksen, jonka kerrotaan täyttävän kehittäjien Greenlight-kampanjan aikana antamat lupaukset uudesta sisällöstä.

Päivitys on tuonut mukanaan 68 Steam-saavutusta, 12 uutta asetta, monipuolisempia hahmomalleja sekä pieniä teknisiä parannuksia. Lisäksi päivitys yhdistelee A Week In Paradise -modissa nähdyt uudistukset alkuperäiseen peliin, jonka ansiosta Apocalypse Weekend -laajennuspaketin sisältö on saatavilla myös alkuperäisessä Postal 2 -kampanjassa.

Paraikaa 75% alennuksella Steamissa tarjolla olevan Postal 2:n väkivaltainen sisältö johti pelin myynnin kieltämiseen useissa maissa, vaikka periaatteessa peli on mahdollista läpäistä täysin väkivallattomasti.

Lähde: Running With Scissors

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Mielenkiintoisen kuuloinen peli...

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

Too much nostalgia -> ostoon :)

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Kauppoihin voisi myös tulla jonkinlainen kokoelmapaketti missä on myös tämä meikattu versio.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Hahaha yksi parhaimmista aivot narikkaan peleistä, ostoon lähtee. Silloin kymmenen vuotta sitten ei pahemmin tällaisia pelejä ollut, eikä oltu kuultukkaan mistään Saints Row:sta yms.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ostin GOG version jonkun aikaa sitten, muttei heillä ole mitään automaatiosysteemeitä steam avainten jakoon sitä kautta. Desurasta yms ovat kuulemma steam avaimiakin jaelleet.

Vaikka jo nytkin 2.50e niin voisihan sitä odotella joulualennukseen, jos se valve taas sattunut keksimään jotain ostoksiin liittyviä joulujuttuja.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Vaikka monet vihaa peliä niin tätä tuli aikoinaan paljon hakattua. Monella tavalla huono tai jopa paska peli sai minulta ja monilta anteeksi sen järettömyydellään. Kesällä tämän nostalgioissa ostinkin Steamista ja kyllä sen parin euron hinta on enemmän kuin sopiva.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

En ymmärrä miten joku voi dissata tätä? Johtuuko siitä, ettei ymmärrä ylimalkaista mustaa huumoria? Mielestäni tässä ei oo yhtään mitään huonoa. Loistopeli! Hyvä että Apocalypse Weekendkin on mukana.

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

Tätä on tullu hakattua aika paljo mutta jostain syystä en oo pelannu peliä läpi joten ehkä olisi aika korjata tämäkin vääryys:)

Käyttäjän LaKg kuva
LaKg

ei tästä voi olla kymmentä vuotta :O

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä MastaKillah

En ymmärrä miten joku voi dissata tätä? Johtuuko siitä, ettei ymmärrä ylimalkaista mustaa huumoria? Mielestäni tässä ei oo yhtään mitään huonoa. Loistopeli! Hyvä että Apocalypse Weekendkin on mukana.

AW loppu pomo on aika kusetusta, muuten mahtava pelisarja. Paitsi 3nen mentiin ryssimään aika huolella, saatanan 3 persoona.

Nostoja