Kysy Pelaajalta! / Uutiset / pelaaja.fi

Kysy Pelaajalta!

29.01.2008 // Kirjoittanut: Riot
89

Nyt on taas sen aika. Nimittäin Pelaajan toimitus vastaa, tai ainakin yrittää vastata peleihin liittyviin kysymyksiinne.

Viime kerrasta on jo...no aivan liian pitkä aika. Homman nimi on yksinkertainen. Jos sinulla on jotakin peleihin liittyvää kysyttävää, johon et ole saanut vastausta, niin nyt voit kysyä ja yritämme vastata parhaamme mukaan. Kaikkiin kysymyksiin emme tietenkään voi vastata. Osa vastauksista päätyy tulevaan Pelaaja-lehteen, mutta julkaisemme vastauksia myös pelaajalehti.comissa.

Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttikenttään tai lähetä se sähköpostilla osoitteeseen toimitus ät pelaajalehti.com - kirjoita viestin otsikkoon ”Kysy Pelaajalta:”

Antaa tulla...

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Tämä on uskomaton palvelu!!! Mahtavaa ;D

Käyttäjän Circle kuva
Circle

No niin sitten... Yksi pikku-juttu minua on mietityttänyt, eli nämä uudet Ninja Gaidenit boxille ja siitä eteenpäin. Eli mitä eroja löytyy Ninja Gaidenista, NG Blackistä ja NG Sigmasta? Ja PS3:n Sigma -demossa Ryulla oli päällään se lateksi-puku, jonka olen aina hänellä nähnytkin. Mutta näin tuossa videon Ninja Gaidenista Xboxille, ja Ryulla oli enemmän sinne Nintendon NG:hen viittaava sininen vaatetus. Mikä on tämän jutun takana?

Käyttäjän lassi-gamer kuva
lassi-gamer

Minulla olisi sellainen kysymys että, onko mgs-sarjan peliä/pelejä tullut jollekkin muullekkin alustalle kuin ps1 ja ps2 -konsolille?Jos on ja tiedätte niin mille alustalle?Muistaisin että, olisin kuullut että, tuo on ilmestynyt jollekkin muullekkin alustalle mutta en ole varma.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onko Playstation storen ostettavat maksukortit ikinä tulossa Eurooppaan?

Käyttäjän Eliot Ness kuva
Eliot Ness

Päivää. Mahtaako xbox360:llä olla tai tulla shadow of the colossus tyylistä peliä?? Onnistuin samaan pienen pakkomielteen pelistä ja nyt en enää omista ps2 konsolia eli en pääse pelaamaan tuota pelien timanttia.

Käyttäjän Tarkkis kuva
Tarkkis

Heitetääs paha: Minkä takia useiden 80- 90- luvuilla julkaistujen natsiviittauksia sisältävien japanilaispelien (esim. bionic commando) sisältöä muokattiin Euroopan-, ja Amerikan julkaisua varten, vaikka Japanilla on ihan yhtäläiset ellei pahemmat arvet toisesta maailmansodasta kuin esimerkiksi Saksalla?

kjäh kjäh.

Käyttäjän Amarant kuva
Amarant

Mikä on se kysymys johon haluatte vastata mutta sitä ei teiltä koskaan kysytä?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Tahdoin keksiä väkisinkin jotain kysyttävää, mutten mitään tämän hienompaa keksinyt:

Onko olemassa peliä, jota kukaan ihminen ei ole onnistunut "läpäisemään". Jos tällaista ei kuitenkaan ole, niin kelpaa minulle myös tieto pelistä, jonka vain harva, siis HYVIN harva on läpäissyt.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Milloin Dualshock 3 tulee Eurooppaan?

Käyttäjän Albiinosaatana kuva
Albiinosaatana

Tullaanko Ninja Gaiden 2:sen Euroopan versiota karsimaan/sensuroimaan ?