Kysy Pelaajalta! Lähetä kysymyksesi meille / Uutiset / pelaaja.fi

Kysy Pelaajalta! Lähetä kysymyksesi meille

30.09.2008 // Kirjoittanut: Riot
84

Pelaajan uusin podcast lähetys eli Pelaajacast on parhaillaan työn alla. Kuten tavallista, vastailemme podcastissämme lukijoidemme kysymyksiin. Jos sinulla on pelejä-, pelialaa-, toimitusta- tai mitä vain aiheeseen liittyvää kysyttävää, kirjoita kysymyksesi kommenttikenttään. Aiheita tulevat olemaan esimerkiksi LittleBigPlanet, MotorStorm: Pacific Rift ja Pro Evolution Soccer 2009... niistä voi heittää kysymyksiä.

Jos et ole rekisteröitynyt Pelaajalehti.comin käyttäjä, muista liittää kysymykseesi nimimerkki. Emme vastaa nimimerkittömiin kysymyksiin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Atreides, Ordos vai Harkonnen?

nimim. Dyynin keisari

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksi suositte Xbox360 kaikissa kilpailuissa ja äänestyksissä?

-XBOTZUCKS

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Aiheita tulevat olemaan esimerkiksi LittleBigPlanet, MotorStorm: Pacific Rift ja Pro Evolution Soccer 2009"

ööö oisko mahdollista saada jotain muutakin kun PS3 nimikkeitä, ja toi PES on varmasti PS3 myös.
Vastaus = EI, koska pelaaja lehti on perustettu nuolemaan Sonyn vehkeitä

Käyttäjän Pata kuva
Pata

Miksi PES ei enää etene?
Minkä vuoksi sarja on jämähtänyt totaalisesti paikoilleen ja pelaajien toiveita ei kuunnella enää yhtään? Muutoksia, joita pelaajat ovat jo vuosia toivoneet, ei tehdä, eikä asioille tunnuta liikaa painoarvoa annettavan.
Osaako esim. Thomas, joka tuntenee tekijätiimiä kertoa, mistä tämä väliinpitämättömyys ja pelaajien toiveiden ylenkatsominen vuodesta toiseen johtuu? Oletko itse mahdollisesti sanonut parannusehdotuksia tekijöille? (Voisin kuvitella, että vastaus on kyllä) Miten niihin on reagoitu? Miksi Fifa kehittyy koko ajan huimalla tahdilla ja PES polkee paikoillaan kuin mummo hangessa?

Käyttäjän Zant kuva
Zant

Olisiko edes teoriassa mahdollista, että ostaisin AMO Oy:ltä Suomen Nintendon oikeudet itselleni ja sitten perustaisin erillisen Suomen Nintendon, joka hoitaisi ainoastaan Nintendon asioita, kuten käännöksia ja pelien dubbauksia?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Suosikki käsikonsolipelinne ??? -MR.PAHKASIKA

Käyttäjän Monsteri kuva
Monsteri

Mikä peli on ollut teille suurin pettymys ja suurin positiivinen yllätys.

Käyttäjän P0ttut0wi kuva
P0ttut0wi

Aiotteko jakaa LittleBigPlanetin beta avaimia??? Näyttää vähän joka sivu noita jakavan niin ajattelin jos tekin aiotte pian.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksi Pelaajalehti.comiin ei lisätä näitä kaikkein vanhimpia peliarvosteluja, joita lehdessä nähtiin vuosina 2002-2005 ennen arvosteluasteikon uudistamista? Olisi varmasti nostalgistakin lukea jotain vanhimpia arvosteluja täällä netissä.

Käyttäjän Amarant kuva
Amarant

Oletteko saaneet käsiinne Fracturea? Mitä pidätte pelistä, milloin saamme sen omiin käsiimme ja milloin saamme lukea siitä Pelaaja-lehdestä?