Laaja PlayStation 3 -paketti / Uutiset / pelaaja.fi

Laaja PlayStation 3 -paketti

11.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
38

Sonyn PlayStation 3 julkaistiin tänään Japanissa 80 000 konsolin voimin. Kuten odotettua, elektroniikkaliikkeiden edustoille kertyi aamuyön aikana pitkiä jonoja. Itse Ken Kutaragi saapui tokiolaiseen Bic Camera -liikkeeseen ojentamaan ensimmäisen myydyn konsolin sen omistajalle.

Samalla Sony ilmoitti, että konsolin käyttöjärjestelmä päivittyy automaattisesti versioksi 1.10, kun se yhdistetään Internetiin. Loppukuusta myös PSP:n firmware päivittyy versioksi 3.0, mikä lisää laitteiden yhteensopivuutta. PlayStation 3:n ohjekirja löytyy nyt myös verkosta.

launch2.jpg

Pohjoisamerikkalaiset kokivat pahan takaiskun, kun PlayStation 3:n paikallinen julkaisupelilista lyheni merkittävästi: listalta putosivat muun muassa Sonic The Hedgehog, Elder Scrolls IV: Oblivion, Rainbow Six: Vegas ja F.E.A.R.. Lisäksi NBA Live 07 on peruutettu tällä erää kokonaan. Jenkkien julkaisupelivalikoima alkaa siis uhkaavasti lähestyä Japanin säälittävää valikoimaa.

Myös konsolin Euroopan julkaisua on puitu viime aikoina mediassa runsaasti. Phil Harrison aiheutti melkoisen kohun ilmoittamalla, ettei hän suostu vahvistamaan PlayStation 3:n Euroopan julkaisupäivää tai -pelivalikoimaa. Joka tapauksessa konsoli on nyt saatu kauppoihin Japanissa, joten lisää kuullaan varmasti pian.

launch.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei yhtään hyvää peliä julkaisussa.
Mikä julkaisu muka alle 100k koneita?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

http://www.youtube.com/watch?v=tEfamAuJR_8

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

mukavasti vilinää kuin muurahaispesässä. Ps3 jonotukset käynnissä.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

kivasti porukkaa, huomaa et ps3 kiinnostaa yhtä laillai kuin muutkin konsolit, 80 000 konsolia ei kyllä riitä mihinkään, sonyn pitää kyllä nopeasti saada tuotantolinjat puskemaan konsoliaan nopeammin ulos, muuten käy köpelösti. seuraavaks katellaa mitä jenkeis tapahtuu...

Käyttäjän dante_727 kuva
dante_727

Halukkaita ainakin on :)

Käyttäjän Nazza kuva
Nazza

Ohhoh, lievästi jonoa. Mutta nehän ovatkin japanilaisia!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mikä menestys? Ei siitä ole vielä mitään takeita. Esitys ainakin on luokaton, 80k laitetta eikä kovin kummoisia pelejäkään...

Eli kyllä se ylläri on jos siihen menestykseen yltää.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Tuo väkipaljous on kyllä aina niin hauskaa katsottavaa konsolien julkaisussa. Japanilaiset nähtävästi jäivät sitten ilman 100,000 konsolin erää ja saivat vain 80,000.

Saakos pelaajalehti käsiinsä kyseistä konsolia mitenkään lähiaikoina nyt kun se jenkeissä on julkaistu jne.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Onko pleikkarin menestys jollekin yllätys?" Tätä en nyt viel menestykseks sanois. Ehkä sit kun ollaan jossain 100 000 000, mut ei kuitenkaan viel vähää aikaa. Tietysti on selvää, kuinka tehokas Sonyn masiina on, ja tälläinen tulee löytymään varmaan monien kotoa, kunhan ensin hinnat laskee. Tietenkin on myös niitä fanittajia, ketkä ostavat vain Xbox 360:tä tai Wiitä.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

"Saakos pelaajalehti käsiinsä kyseistä konsolia mitenkään lähiaikoina nyt kun se jenkeissä on julkaistu jne." jos en ihan väärässä ole niin pelaaja on saanut ps3 Debug konsolin, en ole varma mut näin luulisin.