Laajemmin yksinpeliä ja korttidominoinnin tasoitusta – lohikäärmeen vuosi tuo omat muutoksensa Hearthstoneen / Uutiset / pelaaja.fi

Laajemmin yksinpeliä ja korttidominoinnin tasoitusta – lohikäärmeen vuosi tuo omat muutoksensa Hearthstoneen

2.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Blizzard Entertainment on avannut suunnitelmiaan koskien Hearthstonen tulevaisuutta lähestyvän 12 kuukauden ajalle. Pelin seuraavan isomman laajennuksen myötä käyntiin saadaan niin sanottu lohikäärmeen vuosi, joka tarjoaa jälleen kerran kolme laajennusta ja joukon hajanaisempia muutoksia pelin tuoreuden varmistamiseksi.

Huomiota herättävin muutos lohikäärmeen vuoden suhteen on ollut jo joukko pelin Standard-tilasta poistettavia kortteja. Poistettavista lukeutuvat vasta vuosi sitten lisätut Baku the Mooneater, Genn Greymane ja näitä tukevat kortit, jotka toimivat pohjana vahvalle pakkatyypille, jossa omaa sankariaan pääsi heti pelin alussa voimistamaan hyödyntämällä tietyn hintaluokan kortteja. Blizzardin mukaan kortit ovat ollut vaarassa jättää monet tulevat ideat varjoonsa, joten se on päättänyt siirtää ne jo nyt osaksi pelin Wild-puolta.

Lohikäärmeen vuoden aikana Blizzard haluaa panostaa enemmän myös yksinpelisisältöön. Pohjana tässä käytetään suosituksi osoittautunutta Dungeon Run -tyyliä, johon luvataan mukaan lisää muokattavuutta uusilla sankarivoimilla, uusilla tuunattavilla aloituspakoilla ja lisäluvuilla.

Listattuna Hearthstoneen kaavailtu yksinpelisisältö näyttää seuraavalta:

Pienempinä viilauksina Blizzard lupaa Hearthstoneen seuraavan 12 kuukauden aikana lisäksi mahdollisuuden arpoa uusiksi Legendary-tavoitteita, fiksumpaa pakkaeditoria ja mahdollsiuutta käyttää satunnaisia selkämyksiä korteissa. Arena-tilassakin tarjolla olevia kortteja muutetaan nyt kaksi kertaa aina laajennuksen ajan, jotta kokemus saisi enemmän vaihtelua.

Muutoksille on omistettu pelin kotisivuilla oma bloginsa, minkä lisäksi ohessa on nähtävissä niitä käsittelevä video.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Omituista kutsua sitä "lohikäärmeen vuodeksi" kun seuraava Lohikäärmeen Vuosi on vasta vuonna 2024.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Tulis jo 2v2. MTG:n parhautta.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Jännää nähä mitä nyt tapahtuu kun pelin kolme voimakkainta lisäriä eli Journey to Un'Goro, Knights of the Frozen Throne ja Kobolds & Catacombs siirtyvät wildiin sillä yksikään lisäri mikä on tullut näitten jälkeen ei ole ollut lähellekkään yhtä voimakas kuin nämä. Jää todella iso power vacuum näitten poistuessa.